1. Home
  2. Life
  3. Biznis
  4. Trokraki Kir Janja: Da li sportista stopira treninge zato što je već u dobroj formi?
Trokraki Kir Janja: Da li sportista stopira treninge zato što je već u dobroj formi?
3

Trokraki Kir Janja: Da li sportista stopira treninge zato što je već u dobroj formi?

269
3
Podelite sa prijateljima:

Daimler je u prvom polugođu ostvario skoro osam milijardi evra neto profita, pa opet, izvršni direktor grupacije Ola Kelenijus želi da nastavi s programom štednje, što predstavnici proletarijata, u najmanju ruku smatraju suludim.

Proizvođač automobila, ali i teških komercijalnih vozila iskazuje spektakularne cifre u poljima gde se unosi dobit, ali nastavlja sa primenom programa štednje. Prema ranijim izveštajima, ideja je bila da se troškovi zarada relaksiraju otpuštanjem 20 do 30 hiljada ljudi. „Ne možemo i ne želimo da se odreknemo švapske genetike. Nastavljamo sa štednjom,“ reče Ola Kelenijus.

(269)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
BB

A vidiš da se niko i ovdje na forumu ne buni… Dakle, narod obožava kada ga se tare…

moron

„Trokraki Kir Janja …“

Jedan moj kolega Kir Janju smatra izuzetno pozitivnim likom zbog njegove trajne posvećenosti štednji.

BojanNeki

Nije isključeno da su programeri razmažena sorta ali je verovatno prva koja uslovljava velike kompanije a ne obrnuto.
Moguće jedini koji nisu robovi.