1. Home
  2. Video
  3. Pokušao kamionetom da pređe reku preko pešačkog mosta (VIDEO)
Pokušao kamionetom da pređe reku preko pešačkog mosta (VIDEO)
2

Pokušao kamionetom da pređe reku preko pešačkog mosta (VIDEO)

1.15K
2
Podelite sa prijateljima:

Šta je bilo u glavi ovog vozača neposredno pre nego što je doneo, zamalo kobnu odluku da pokuša da na drugu stranu reke dospe tako što će proterati kamionet preko improvizovanog mosta, samo on zna. Saglasno očekivanju, kao i elementarnoj logici, most koji je provizorno konstruisan da izdrži težinu pešaka, popustio je pod teretom.

Događaju je svedočila grupa prolaznika koja je snimila dramatične momente. Na ovih par fotografija i u snimku je moguće videti kako vozač omanjeg kamiona odlučno ulazi na most, ne hajući za znak zabrane prelaska istog za motorna vozila.

Nejaka i „skarabudžena“ drvena konstrukcija koja je visila na slabašnim sajlama je, pod teretom motornog vozila, sve više pokazivala slabost, približavajući se površini brze reke. Delovalo je kao da automobil počinje polako da tone, i u jednom trenutku, tačno kado je vozač dospeo do sredine građevine, struktura je popustila i kamionet je brzo progutala voda, prevrnuvši ga na krov. Ubrzo je vozilo nestalo iz kadra.

Srećom, kako su preneli očevici, vozač je uspeo da se izvuče iz nemirne vode i otpliva na obalu. Međutim, njegov kamionet nije bio te sreće i još uvek nije lociran.

Iako je ovaj incident bilo moguće da se dogodi bilo gde u svetu, ispravno pretpostavljate da je zabeležen u Ruskoj Federaciji. Naime, u jednom selu na dalekom istoku bratske države, oko 4.500 kilometara daleko od Moskve se ovo sve odigralo. Kao što smo više puta napomenuli, most je improvizovan nakon što je originalna konstrukcija od gvožđa i betona uništena nedavno u poplavama.

Meštani sada nemaju mogućnost da brzo pređu reku, već su prinuđeni da idu zaobilaznim putem, čime im se produžava putovanje za više desetina kilometara. Upravnik regije je Andrej Gurulev je obećao brzo rešenje gorućeg, ili bolje reći „tekućeg“ problema.

Za kraj još da dodamo da su mnoge saobraćajnice propatile u nedavnim poplavama na istoku Rusije pa je tako srušen most na ruti Trans-Sibirske železnice, uslovljavajući prekid saobraćaja.

Pogledajte kako je to izgledalo na video snimku.

AutoRepublika

(1154)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
S mile

Ljudski debil, koji je unistio pesacki most koji koristi puno ljudi. Sta ce i kako ce oni sada, da bi presli preko reke.

Renault Terminator

Nevena rekla tuda i on poslušao…