1. Home
  2. Vesti
  3. Rumuni imaju rekordera – vozio 203 km/h kroz grad!
Rumuni imaju rekordera – vozio 203 km/h kroz grad!
1

Rumuni imaju rekordera – vozio 203 km/h kroz grad!

429
1
Podelite sa prijateljima:

Svakodnevno čitamo vesti o ovakvim idiotima za volanom i pitamo se dokle? 

Država, ne samo Srbija, već i ostale u komšiluku moraju da pronađu način za adekvatnije kazne za vozače poput ovog. U zvaničnom izveštaju policije stoji da su u noći između prošle subote i nedelje u gradu Brašovu u Rumuniji policajci radarom ubeležili brzinu od 203 km/h. Nakon zaustavljanja, evidentirano je da je automobilom upravljao 23-godišnji mladić.

Njemu je oduzeta vozačka na 90 dana, i pored toga platiće novčanu kaznu… Sve se to zbilo u vrlo lepom gradu Brašovu, koji nastanjuje nekih 300.000 stanovnika.

Ostaje pitanje šta tačno sprečava ovog kretena da ponovo sedne za volan? On će voziti sa vozačkom i bez nje, i pitanje je trenutka kada će njegova neodgovornost koštati drugu osobu života. Tako je za svakog od takvih prestupnika koji imaju tendenciju da ponavljaju ovakve egzibicije.

Ako oni sami ne mogu da uvide opasnost svojih dela, onda će neko morati adekvatno da ih kazni, a to svakako nije oduzimanje dozvole na određeni vremenski period i novčani penali…

AutoRepublika

(429)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
don

Musa, sunce ti zarko!!