1. Home
  2. Vesti
  3. Dizajner Volkswagena: Enterijer novog Touarega je revolucionaran
Dizajner Volkswagena: Enterijer novog Touarega je revolucionaran
0

Dizajner Volkswagena: Enterijer novog Touarega je revolucionaran

448
0
Podelite sa prijateljima:

Volkswagen uveliko priprema teren za dolazak novog Touarega, a poslednji deo promocije je izjava šef dizajn tima. 

Klaus Biskof, šef dizajn odeljenja Volkswagena, ocenio je kabinu nadolazećeg Touarega kao revolucionarnu. On je rekao da će se unutar automobila nalaziti nekoliko ekrana osetljivih na dodir, dijagonale 12, 15 i 23 inča! Osim digitalizacije, prema rečima Biskofa, u Touaregu biće upotrebljeni veoma plemeniti materijali kao što je pravo drvo i aluminijum.

Biskof takođe tvrdi da će tehnološka rešenja poput Matrix LED farova upotpuniti novi, agresivniji izgled Touarega. Šef dizajna ocenio je da je novi model inovativan, elegantan, sa izuzetno lepo oblikovani zadnjim delom.

Volkswagen je potvrdio da će treća generacija Touarega biti ponuđena sa nekoliko V6 pogonskih jedinica. Benzinski V6 motor razvijaće 335 konjskih snaga, dok će dizel varijanta dolaziti u dve konfiguracije snage sa 228 i 282 „konja“. Kasnije će se u ponudi naći i V8 agregati, ali i plug-in hibridni model. Još uvek nema reči o tome da li će se u ponudi naći i motori sa četiri cilindra.

 

(448)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments