1. Home
  2. Vesti
  3. Korina Šumaher kupila zemljište u vrednosti od 3,6 miliona evra na Majorci
Korina Šumaher kupila zemljište u vrednosti od 3,6 miliona evra na Majorci
1

Korina Šumaher kupila zemljište u vrednosti od 3,6 miliona evra na Majorci

738
1
Podelite sa prijateljima:

Supruga Mihaela Šumahera, Korina, kupila je zemljište površine pet hektara na mediteranskom ostrvu Majorka. Zemljište se nalazi u neposrednoj blizini vile koju su Šumaherovi kupili 2017. godine od aktuelnog predsednika FK Real Madrid – Florentina Pereza. 

Kako pišu lokalni mediji, Korina je kupila ovaj plac kako bi tu porodica uzgajala konje i bavila se ovim plemenitim životinjama. Ćerka bračnog para Šumaher, Đina, je veliki zaljubljenik u konje, kao i njena majka koja se i profesionalno bavila jahanje (bila prva na Evropskom prvenstvu 2010. godine).

Španci javljaju da će ovde biti smešteno 20 konja, a da će uskoro početi izgradnja štala i pratećih objekata koji će biti namenjeni Sve životinje biće prebačene na Majorku iz Švajcarske.

Inače, Šumaherovi su ponudili na prodaju svoje imanje na obali ženevskog jezera u Švajcarskoj. Ovu nekretninu kupili su 2002. godine, nakon što je Mihael osvojio petu titulu u šampionatu Formule 1. Imanje je tada plaćeno 3,2 miliona evra, a danas porodica slavnog vozača od potencijalnog novog vlasnika na ime kupoprodajnog ugovora zahteva 5,8 miliona evra.

O samom Mihaelu Šumaheru i stanju u kom se trenutno nalazi i dalje nema verodostojnih informacija. On je 3. januara napunio 52. godine, a kruže glasine da će u toku godine biti prikazan dokumentarni film pod nazivom „Mihael Šumaher“ koji bi trebalo da prikaže prvi put u javnosti fotografije čuvenog vozača nakon nesreće koju je Šumaher doživeo na skijanju.

AutoRepublika 

(738)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Renault Terminator

Koliko dugo oni njega već kriju od očiju javnosti..dobro uspijevaju u tome.