1. Home
  2. Vesti
  3. Juventusov napadač se počastio Lamborghinijem
Juventusov napadač se počastio Lamborghinijem
5

Juventusov napadač se počastio Lamborghinijem

411
5
Podelite sa prijateljima:

As Juventusa – Paulo Dibala, postao je novi vlasnik Lamborghinijevog Aventadora u kabrio izdanju. 

Konkretno, Dibala je kupio Aventador S Roadster u tipičnoj žutoj boji. Povod za kupovinu ovakvog superautomobila nije 100 postignutih golova u dresu tima iz Torina, kao što su pogrešno preneli brojni strani mediji. Naime, Lamborghinijevi automobili se poprilično dugo čekaju kada imaju ovakvu specijalnu konfiguraciju kakvu je naručio Dibala.

To znači da je argentinski fudbaler davno naručio svoj primerak, ali da je isporuka bila sudbonosna te da je stigao u vreme kada je Dibala obeležavao stotinu postignutih pogodaka u Juventusu.

Malo je onih koji uspeju da ostvare želje iz detinjstva, ali se to ne može reći za 27-godišnjeg napadača italijanske ekipe koji je juče preuzeo svoj Lamborghini Aventador. Nakon što je seo u automobil kazao je da mu je dečački san bio da poseduje neki od modela Lamborghinija.

Prema njegovim rečima u narednih par nedelja planira da vozi ovaj fenomenalni četvorotočkaš i uživa u zvuku V12 agregata. Dibala očito isponio svoje snove sa posedovanjem ovog vozila.

Koliko je Dibala platio ovo zadovoljstvo ostaje misterija, jer je teško proceniti koliko je duga lista opcionala koja zna da značajno uveća cenu automobila naspram standardnog izdanja.

Podsetimo, Paulo Dibala je član Juventusa od 2015. godine, a 12. maja je golom protiv Sasuola stigao do jubilarnog stotog pogotka za tim iz Torina. Ujedno, Dibala je prvi igrač van evropskog kontinenta koji je došao do pomenute brojke u dresu Juventusa.

AutoRepublika 

(411)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

5 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
don

das seljaku pare i on kupi – polo :D:D:D:D:D

Balkanboj

Sledeća vest glasi:

– Juventusov napadač slupao skupoceni Lamborghini, delovi povoljno.

Cuore sportivo

Shhhh

Cuore sportivo

Forza Juve, Forza Dybala!!!

igi

Zasluženo, a i dobar izbor.