1. Home
  2. Life
  3. Dizajn
  4. BMW M4 Shooting Brake na realističnom renderu (FOTO)
BMW M4 Shooting Brake na realističnom renderu (FOTO)
1

BMW M4 Shooting Brake na realističnom renderu (FOTO)

455
1
Podelite sa prijateljima:

Mašta može svašta! 

Naravno, BMW nikada nije ni govorio na temu M4 Shooting brake, a kako su jedva odlučili i da plasiraju karavansku verziju modela M3, realno je da se takav automobil nikada neće naći u portfoliju bavarskog proizvođača.

No, to nije prepreka za bujnu maštu mladih i talentovanih dizajnera, a ovaj put je digitalne rendere izradila osoba koja stoji iza Instagram naloga bmw43. Već prvi pogled na fotografije otkriva dve stvari – prvo da se radi o vrlo atraktivnom vozilu i drugo da je M3 Touring imao ogroman uticaj na dizajn.

Anfas i zadnji kraj automobila su praktično preslikani od karavanske potentne „trojke“. No, pogled sa boka ukazuje na prilično velike izmene. U duhu istinskih Shooting Brake modela, M4 je naravno ostao veran verziji sa troje vrata, što daje jedan specijalan šmek ovom renderu. Ovakvi pravi Shooting Brake automobili su gotovo i nestali sa tržišta, jer se i Ferrari GTC4Lusso već poklonio publici i spreman je da napusti scenu.

Na priloženim renderima čini se da je M4 Shooting Brake poprilično kraći od M3 Touring, ali i da ima vrlo izraženu liniju padajućeg krova, što sve čini da izgleda veoma privlačno.

Ipak, sve će to ostati samo u domenu interneta, jer ne postoji šansa da se ovakav model u skorije vreme nađe u ponudi kod BMW-a. Stoga uživajte u ovim digitalnim kreacijama.

AutoRepublika 

(455)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
TheStig

Badass seal of approval 👍

Izmenjeno 2 godine pre od strane TheStig