1. Home
  2. Vesti
  3. Opel Corsa ulazi na još jedno tržište
Opel Corsa ulazi na još jedno tržište
0

Opel Corsa ulazi na još jedno tržište

210
0
Podelite sa prijateljima:

Nemački hečbek potražiće dodatan uspeh i van evropskog kontinenta. 

Mnogo stvari se promenilo otkako je Opel postao deo PSA grupacije. Pre svega, Francuzi su ga vratili među profitabilne proizvođače, a otpočet je i proces modernizacije i osvežavanja game koji je sada pri kraju.

Jedna od bitnih stavki za budućnost brenda iz Riselshajma jeste ulazak na nova tržišta. Šef Opela, Mihael Lošeler, potvrdio je da će ova marka do kraja 2022. godine ući u prodaju u čak dvadeset novih zemalja. Pored Azije i Severne Afrike, snažan fokus je i na Južnoj Americi.

Opel je potvrdio da će početkom naredne godine i Corsa biti dostupna u Kolumbiji gde nemačka marka već posluje, ali se njena gama u toj državi zasniva na SUV modelima i lakim komercijalnim vozilima. Tamošnji uvoznik Opela je opipavajući puls tržišta zaključio da postoji prostor za heč iz B segmenta, te bi prodaja trebalo da počne u prvom kvartalu iduće godine.

Navodno, Corsa će u Kolumbiji biti dostupna isključivo sa benzinskim motorima, bar kada je reč o SUS pogonskim jedinicima. No, to nije sve, jer Kolumbijci imaju nameru da uvoze i električno izdanje Corse.

Do sada je nova generacija Opelovog hečbeka ostvarila odlične prodajne rezultate u Nemačkoj i Velikoj Britaniji, no sasvim je moguće da uspeh nađe i van Starog kontinenta.

AutoRepublika 

(210)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments