1. Home
  2. Vesti
  3. Genesis najavljuje svoj prvi karavan
Genesis najavljuje svoj prvi karavan
1

Genesis najavljuje svoj prvi karavan

172
1
Podelite sa prijateljima:

Korejska marka želi uspeh na evropskom tlu, a zarad njega plasiraju i svoj prvi karavan. 

U pitanju je praktičnije izdanje modela G70, koji će biti među prvim četvorotočkašima Genesisa koji će stići na Stari kontinent. Očito je da Korejci veruju da ovakvi automobili i dalje imaju ozbiljnu potražnju u premijum segmentu i da su pažljivo birali šta će da pošalju put Evrope.

Sa priložene fotografije vidimo da je kraj noviteta izveden u Shooting brake fazonu. Dakle, nešto izraženija padajuća linija krova i zadnje staklo postavljeno pod oštrijim uglom naspram onoga što se očekuje od standardnog karavana…

Očekuje se da Genesis predstavi ovaj karavan u narednim mesecima, verovatno prilikom zvanične pres konferencije povodom starta prodaje u Evropi. Veruje se da će to biti tokom leta, kada bi trebalo da se potrošači inicijalno upoznaju sa ovim brendom u izložbeno-prodajnim salonima.

Prvi modeli Genesisa koji će stići u Evropu su G80 i GV80. Radi se o tradicionalnoj limuzini i SUV-u koji će isprva biti ponuđeni u svega tri zemlje. To su: Nemačka, Švajcarska i Velika Britanija. Nakon njih, put Starog kontinenta krenuće i G70 i GV70, takođe jedan sedan i SUV model. Pomenuti G70 će kao što je prikazano na naslovnoj fotografiji imati i karavansko izdanje.

No, Genesis planira da ponudi i nekoliko električnih vozila. Pre svega EV varijantu modela G80, a onda i još dva baterijska četvorotočkaša. Jasno je da južnokorejska marka ima velike ambicije u ovom delu sveta. Biće svakako zanimljivo videti potencijalni obračun sa nemačkom premijum trojkom.

AutoRepublika 

(172)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Don

Dugo su čekali sa tim.