1. Home
  2. Vesti
  3. Prvi tizeri za električni Renault Megane
Prvi tizeri za električni Renault Megane
5

Prvi tizeri za električni Renault Megane

286
5
Podelite sa prijateljima:

Renault je prikazao nekolicinu detalja u vezi sa budućim električnim izdanjem Meganea. 

Automobil sa kojim bi zvanično trebalo da počne nova era u bogatoj istoriji francuske marke je pred vratima. Tamošnji novinari uvereni su da će premijera biti održana u narednih nekoliko nedelja, dok će prodaja početi u prvom kvartalu naredne godine.

Za početak, dobili smo izgled zadnjeg kraja vozila. Bez velikih iznenađenja, tu je vrlo široka svetlosna grupacija spojena LED trakom, dok se po sredini nalazi novi logo Renaulta koji će imati svoj debi upravo na EV varijanti Meganea. Ispod stoji naziv „Megane“ sa posebno naglašenim slovom „e“ koje je zlatne boje što bi trebalo da istakne da se radi o električnom vozilu.

Direktor dizajna francuskog proizvođača, Žil Vidal, dao je na uvid javnosti i obrise enterijera. Naravno, digitalizacija je i dalje ključna reč kada se govori o uređenju kabine novog električnog Meganea. Ispred vozača nalaziće se dva displeja, jedan koji će predstavljati instrumentalnu tablu, dok drugi služi za upravljanje informativno-zabavnim sistemom. Kada smo već kod info-zabavnog sistema potrebno je istaći da će Megane biti prvi Renault koji će koristiti Google tehnologiju na ovom planu.

U dnu centralne konzole nalaziće se prostor za odlaganje sitnica, te držači čaša, a interesantna je mala „terasa“ koja se nalazi iznad toga. Ona je namenjena kao mesto gde se može ostaviti mobilni telefon i ujedno je i induktivni punjač za njega.

Renault i dalje ćuti povodom tehničkih specifikacija ovog automobila, no nema sumnje ni da ćemo i to ubrzo saznati, jer ako je verovati francuskim kolegama, puna premijera električnog Meganea održaće se do kraja maja.

AutoRepublika 

(286)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

5 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Mile

Porsche?

s mile

sve je to lepo, ali cena i realna autonomija… to nam treba

don

izvini golf, nisam te prepoznao! Dildo ko dildo…malo sibice i benzina ili da cekas da se sam zapali, na isto ti dodje…al eutanazija je najbolja , odmah se rijesi patnje i prijedji na dizel. Svi imaju istog dobavljaca izgleda, a ni tom se ne da previse zajebavati sa dizajnom i materijalima, pa samo uradi blage varijacije na temu, a najveca promjena je koje ce velicina biti tablet. Velicina tableta je jedina bitna stvar u citavom autu, nista drugo nije vazno… Jebote, kud ovaj svijet ide. Kad se dildasi skinu s …jel, ovaj…stilske figure, onda ce revoltirani traziti dizelase i skidati… Pročitaj više »

igi

Lep im je ovaj novi logo.

Zoca

Koncepcija je SVE NAPRED .Kad je vec elektromotor mali sto ne uradise kao VW sa ID3 -SVE NAZAD.Pa kupce bar utesiti sa voznim osobinama .