1. Home
  2. Održavanje
  3. Evropski lider u proizvodnji alternatora i startera
Evropski lider u proizvodnji alternatora i startera

Evropski lider u proizvodnji alternatora i startera

926
0
Podelite sa prijateljima:

AS-PL Sp. z o.o. [AS_PL d.o.o.] je evropska kompanija, koja posluje u industriji startera i alternatora. Firma je osnovana u Gdanjsku 1992. godine. Kompanija sarađuje sa distributerima i veleprodajama rezervnih delova širom sveta na sekundarnom (aftermarket) tržištu, to jest tržištu za distribuciju rezervnih delova i opreme za vozila.

Dugogodišnji komercijalni kontakti i prodaja u više od 100 zemalja širom sveta čine društvo jednim od vodećih dobavljača električnih delova i podsklopova za vozila.

Misija društva: „Pružanje najkvalitetnijih proizvoda prilagođenih tržišnim očekivanjima uz korišćenje savremenih tehnologija.“

AS-PL ima centralu, sedište komercijalnog odelenja i logističke centre u Gdanjsku. Pored toga kompanija ima dve filijale, AS-PL UK Ltd. i AS-PL ITALIA S.R.L.

Ponuda proizvoda društva trenutno uključuje preko 20.000 artikala proizvoda, što odgovara broju od skoro 450.000 referentnih brojeva koji korisnicima pružaju širok spektar proizvoda, počevši od originalnih delova, pa do alternativa ponuđenih po konkurentnim cenama. Ponuda uključuje delove i podsklopove za putnička vozila, kamione, poljoprivredne mašine, plovila, motocikle, kao i za industrijsko tržište.

Asortiman društva je podeljen na tri proizvodne linije:

Premium Line: Ovo je pre svega OEM roba (Original Equipment Manufacturer) koja potiče od proizvođača svetske klase i namenjena je za prvu montažu, kao i regenerisani starteri i alternatori koji sadrže najmanje 80% delova OE.

Standard Line: Predstavlja potpunu pouzdanost i sigurnost startera garantovanu AS brendom.

Economy Line: Ovo je ponuda za kupce koji traže optimalan odnos cene ponuđenih proizvoda i kvaliteta.

U 2004. godini asortiman proizvoda firme je proširen tako da uključuje sopstveni brend „AS“.

Firma takođe regeneriše alternatore i startere. Proizvodnja i regeneracija se sprovodiu proivodnom pogonu koji se nalazi u Evropskoj uniji. Kompanija ima sertifikat ISO 9001:2015 koji podtvrđuje standarde kvaliteta delatnosti organizacije i na kontrolisani način utiče na okoliš.

Roba koju nudi društvo podleže strogim procedurama testiranja i ispunjava najviše zahteve u pogledu montaže i tehničkih parametara. Svi alternatori i starteri koje nudi firma testiraju se na specijalizovanim mašinama, a rezultati testova vezani su za ponuđene proizvode.

„Nedavno smo imali 29. godišnjicu postojanja naše kompanije. Iz godine u godinu povećavamo broj tržišta na kojima prodajemo naše proizvode.

Zadovoljni smo našom dugoročnom saradnjom sa distributerima u Srbiji i drago nam je da je visok kvalitet naših alternatora i startera dobro ocenjen od strane klijenata. Naš prioritet je daljnje povećavanje prepoznatljivosti marke „AS“ i da nastavimo plodnu saradnju sa distributerima naših proizvoda – kaže Maria Kotala-Thrun, Regionalni direktor za prodaju (Južna Evropa i Afrika) u AS-PL.

Izvor: AS_PL d.o.o.

(926)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments