1. Home
  2. Vesti
  3. BMW pustio prvu nezvaničnu fotografiju osveženog SUV-a X3
BMW pustio prvu nezvaničnu fotografiju osveženog SUV-a X3
0

BMW pustio prvu nezvaničnu fotografiju osveženog SUV-a X3

216
0
Podelite sa prijateljima:

Slika restilizovanog krosovera iz Minhena, BMW-a X3 je „procurela“ na internet, pa je tako osvanula na sajtu distributivne mreže za špansko tržište. Proizvođači ovakvim potezima pribegavaju obično neposredno pred zvaničnu premijeru, što znači da se debi može očekivati već koliko – za koji dan.

Ugao pod kojim je vozilo snimljeno otežava izvlačenje bilo kakvih kredibilnih zaključaka. Ipak, može se reći da su prednje svetlosne grupe sada uglovitije, da su naplaci koje koristi ovaj konkretan X3 u dvobojnom dezenu, kao i da su paoci na felnama dvokraki.

Novinari koji prate maskirne prototip modele, i na osnovu načina i mesta gde su folije izlepljene, izvode zaključke, kažu da je i zadnji kraj vozila pretrpeo minimalne izmene, što se sa ove slike ni ne vidi. Zadnje signalne grupe su navodno preoblikovane dok se isto može reći i za odbojnik pričvršćen za taj deo SUV-a.

Poznato je i opšte pravilo da modernizacija kojoj BMW izlaže svoje modele negde po sredini životnog ciklusa („Life Cycle Impulse“), nisu dubinske što se tiče stila vozila, pa ne bilo iznenađujuće da i ovde X3 bude veoma prepoznatljiv, barem za one koji poznaju varijantu aktuelne generacije.

Putnička kabina bi trebalo da donese očiglednije promene. Veoma je verovatno, kako piše BMW blog, da će biti ugrađen veći monitor od aktuelnog, pa možda bude instaliran i najsvežiji softver označen sa iDrive 8. Nasuprot tome, ispod haube se ne očekuju znatna unapređenja, odnosno, veruje se da će paleta agregata koja je i sada dostupna, opstati i nakon ažuriranja.

Pomenute špijunske fotografije nagoveštavaju da BMW radi i na modernizaciji baterijskog krosovera X3, koji nosi oznaku iX3, i očekuje se da će i tu filozofija restilizacije biti preslikana, što se može reći i za performantni BMW X3 M.

AutoRepublika

(216)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments