1. Home
  2. Life
  3. Biznis
  4. Raspomamljeni Kinezi pomogli BMW-u da zaboravi na krizu
Raspomamljeni Kinezi pomogli BMW-u da zaboravi na krizu
0

Raspomamljeni Kinezi pomogli BMW-u da zaboravi na krizu

1.08K
0
Podelite sa prijateljima:

Proizvođač automobila iz Nemačke, BMW je ostavio zdravstvenu krizu iza sebe i zabeležio najbolji prodajni rezultat ikada, u prvom tromesečju tekuće godine. U ovom trenutnku, BMW prodaje skoro jednaki broj automobila u Kini, onom broju koji ilustruje isporuke u celoj Evropi. Osetan je i rast prodaje električnih vozila.

BMW je ponovo prodao više automobila u poređenju s komparativnim periodom, pri čemu mislimo na onaj iz godine koja je prethodila početku krize s pandemijom. Iz sedišta proizvođača je ranije danas saopšteno da je kompanija u prva tri meseca, na svetskom nivou realizovala 636.600 vozila s oznakama jedne od marki pod kontrolom grupacije (BMW, Mini i Rolls-Royce).

To je za 5% bolji rezultat od onog postignutog 2019. i za 33,5% impresivniji od zabeleženog prošle godine u istom terminu. Odlučujući momenat da se granice ponovo pomere je nastao zahvaljujući nesputanoj azijskoj tražnji, izjavio je Pijeter Nota: „Postignuti rezultati daju nov talas podrške našim ambicioznim ciljevima postavljenim za ovu godinu.“

AutoRepublika

(1081)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments