1. Home
  2. Video
  3. Toyota GR Yaris odlična na Nirburgringu! (VIDEO)
Toyota GR Yaris odlična na Nirburgringu! (VIDEO)
2

Toyota GR Yaris odlična na Nirburgringu! (VIDEO)

271
2
Podelite sa prijateljima:

Maleni hot heč uspeo je da odsprinta čuvenu stazu za 8 minuta i 14,93 s. 

Ne pamtimo da je neki performantni hečbek privukao ovoliku pažnju javnosti kao što je to slučaj sa Toyotinom modelom. Osim toga, zaljubljenici u automobilsku industriju oprostili su mu i trocilindarski motor. Kad smo već kod njega, radi se o 1,6-litarskom agregatu sa turbo punjačem koji isporučuje 261 ks i 360 Nm.

Test na stazi Nirburgring sproveo je nemački magazin Auto Motor und Sport, a za volanom se našao njihov opitni vozač Kristijan Gebhart. Gume na vozilu su Michelin Pilot Sport 4S, a ukupna masa automobila 1.295 kg.

GR Yaris se očito odlično snašao na Ringu i obavio „posao“ za 8:14,93. Pogledajte kako je to izgledalo:

(271)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
s mile

Juraj Šebalj čeka na isporuku jednog, za Rally….

moron

Verujem da je GR dobar za Rally, ali, novi (običan) Yaris je meni kao (svakodnevno) vozilo jako veliko razočarenje u smislu ponude prostora.