1. Home
  2. Video
  3. Briljantna reklama za Audi A8 – „Escape“
Briljantna reklama za Audi A8 – „Escape“
0

Briljantna reklama za Audi A8 – „Escape“

1.84K
0
Podelite sa prijateljima:

U današnje vreme jako je teško proizvođačima da osmisle i kreiraju atraktivan promotivan materijal, o čemu u dovoljnoj meri svedoči poprilično bezličan video serijal koji je trebao da na najbolji način pobudi interesovanje i zagolica maštu publike pred premijeru Audija Q8, koji je lansiran pre nepuna tri meseca.

Nije više dozvoljeno prikazivanje scena brze i uzbudljive vožnje, kao što je to nekada bilo opšte pravilo u reklamnim materijalima. Zato, današnji scenaristi i celokupna ekipa angažovana na realizaciji pripreme video klipova kojima je namena podizanje svesti i popularizacija konkretnog automobila, moraju da budu veoma kreativni i maštoviti.

Čini nam se da je tim okupljen oko reditelja Matijsa van Henigena uspeo da na zanimljiv i pomalo duhovit način, predstavi koliko je lako Audiju A8 da vam “osvetli noć”, učini da zaboravite na, ponekad ekstremno stresnu svakodnevicu u par sekundi i da vas na savršen način izoluje od opasnosti koje vrebaju u spoljnom svetu. Inače, Audi A8 je predstavljen u julu prošle godine, dok je lokalna premijera održana jesenas.

Nećemo vam prepričavati sadržaj reklame, izuzev što ćemo reći da će se posebno dopasti publici zainteresovanoj za Tajland (koji je i nama bio inspiracija za dva članka), borilačke veštine i dobru akciju.

Uživajte!

 

(1839)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments