1. Home
  2. Vesti
  3. U oglasima se našli prvi primerci luksuznog sedana Aurus Senat
U oglasima se našli prvi primerci luksuznog sedana Aurus Senat
0

U oglasima se našli prvi primerci luksuznog sedana Aurus Senat

1.90K
0
Podelite sa prijateljima:

Izložbeno-prodajni salon Avilon je na sajtu za ponudu korišćenih (i novih) automobila oglasio jednovremenu prodaju devet primeraka sedana s oznakom Aurus Senat, uz opasku da su vozila „na putu“ ka trgovačkoj kući. Dostupni su primerci u nekoliko različitih boja karoserije, dok je oprema svih ponuđenih vozila identična, uz deklarisanu cenu od 24 miliona ruskih rubalja, što je ekvivalent od 269.100 evra u „našim parama“. 

Svi primerci Senata, koje uostalom i sami možete da razgledate na sledećem oglasnom linku mogu da se podiče istom, Top konfiguracijom. Ona podrazumeva ugrađenu LED rasvetu, senzore za automatsko uključivanje brisača i farova, paket pomagala vozaču, grejana i ventilisana sedišta s funkcijom masaže, opciju bežične dopune pametnog telefona, premijum muzički sistem, uređaj za klimatizaciju, kao i parking senzore, pored ostalih stavki. U oglasima vidimo primerke u beloj, crnoj, plavoj i bež nijansi karoserije.

Pogonska jedinica je identična kod svih njih. Aurus Senat pogoni V8 turbobenzinski motor radne zapremine 4,4 litra uz isporuku 598 konjskih snaga. Sva ta sila se na prenosi na četiri kraja karoserije putem devetostepene automatske transmisije.

Civiline verzije Aurusa Senata su se zakotrljale s proizvodnih traka fabrike Sollers u regiji Jelabuga, koja je smeštena u ruskoj saveznoj republici Tatarstan, još početkom marta. Primerci koji nisu namenjeni slobodnoj prodaji, što se odnosi i na blindirane primerke luksuzne limuzine s ovim nazivom, i dalje se izrađuju u pogonima firme FSUE NAMI.

Još ranije je postalo poznato da će i pneumatici ogromne blindirane limuzine, tačnije cele „oklopne“ game Aurusa, biti domaće proizvodnje. Izrađivaće se u fabrici u Nižnjekamsku i zvaće se Kama Aurus. „Obični“ Aurusi će nositi Pirellijeve gume s oznakama Scorpion, dimenzija 255/55 R20. I ove gume se takođe izrađuju u Rusiji.

AutoRepublika

(1898)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments