1. Home
  2. Vesti
  3. Bentley povukao jedan automobil
Bentley povukao jedan automobil
2

Bentley povukao jedan automobil

285
2
Podelite sa prijateljima:

U današnja vremena automobilske industrije, ni najmanji propusti nisu dozvoljeni, posebno kada je reč o skupocenim i egzotičnim četvorotočkašima za koje su vlasnici izdvojili poveće sume novca. Ključni razlog verovatno leži u podatku da je konkurenacija iz svih krajeva sveta toliko napredovala da više niko nema pravo na grešku.

Kao odličan primer takve priče nam stiže vest i Bentleya koji je u Sjedinjenim Američkim Državama upravo odlučio da izvrši opoziv koji se odnosi na samo jedan primerak automobila.

Da, dobro ste pročitali. Britanski proizvođač vozila je „preko bare“ prošle godine isporučio 3.035 automobila, čime se ovaj kontinent još jednom pokazao najvećim za firmu u vlasništvu Volkswagen grupe, a među njima je bio i sporni model Flying Spur.

Iz Bentleya kažu da je spomenuta limuzina proizvedena 20. avgusta protekle godine, i da je možda rezervoar loše zavaren, zbog čega bi gorivo moglo da iscuri i da na taj način dovede do uvećanog rizika od potencijalnog požara.

Nadležni u kompaniji ne žele ništa da prepušte slučaju, pa je vlasnik već kontaktiran, a popravka će se odigrati naredne sedmice pošto je novi rezervoar već naručen iz Engleske. U međuvremenu, vlasniku će biti ponuđen neki drugi Bentley za vožnju, dok se i najmanje problematične sitnice ne otklone na Flying Spuru, što je verovatno najmanje šta kompanija može da uradi, pošto je kupac već uplatio 216.700 američkih dolara za luksuznu limuzinu sa maksimalnom brzinom od 331 km/h.

A što se tiče vlasnika, Bentley se sigurno nada da će biti zadovoljan brzim rešenjem problema i da mu sledeći automobil neće biti Rolls-Royce ili Mercedes-Maybach.

AutoRepublika

(285)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Eh, šta ja nisam taj jedan „nesrećni vlasnik“ pogodjen ovim problemom …

Stari Dejan

Eeeeee…da bar mogu za 20 godina da ga kupim bio bih sretan…

Izmenjeno 3 godine pre od strane Stari Dejan