1. Home
  2. Vesti
  3. BMW M135i vs Mercedes-AMG A35 (VIDEO)
BMW M135i vs Mercedes-AMG A35 (VIDEO)
2

BMW M135i vs Mercedes-AMG A35 (VIDEO)

2.90K
2
Podelite sa prijateljima:

BMW i Mercedes par decenija unazad na tržište isporučuju slične automobile. Nakon poslovičnih performantnih V8 limuzina, sada su nemački premijum proizvođači ušli u segment Golfa R. Naravno, ključno pitanje je – koji model je brži, M135i ili Mercedes-AMG A35?

Trke ubrzanja nisu jedina bitna stavka kod performantnih automobila. Međutim, kada postoji prefiks „performantni“, uvek je interesantno videti ko izlazi kao pobednik iz duela poput ovog, u kojem učestvuju dva premijum hedžbeka.

Ovo je drugi kredibilni sprint u kojem AMG glatko gubi.

Da li su i kako stvari držane u tajnosti, ili da li su držane uopšte, to ne znamo, ali u svakom slučaju, i jedan i drugi model koriste 2,0-litarske četvorocilindraše identične snage. Međutim, Bavarci su očigledno odradili mnogo bolji posao.

Bez obzira da li se radi o startu iz mesta ili onom „letećem“, M135i je u potpunosti izdominirao. Ono što bismo svakako voleli da vidimo je oba automobila na dinamometru.

Naravno, A35 nije najsnažniji u svojoj porodici, jer tu je A45 S sa 421 ks, a glasine kolaju da bi on mogao da dobije odgovor iz Minhena u toku naredne dekade.

AutoRepublika

(2900)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Lepše bi bilo da se tokom „trke“ čuje zvuk motora od priče ova dva morona …

Nikola

Buraz bmw je sacekao da mercedes napravi auta i posle koliko je proslo izucili su mercedes i napravili bolji auto,da su u isto vreme napravili auto zna se ko bi pobedio