1. Home
  2. Prezentacije
  3. Prikazan Changan CS35 Plus i pre premijere
Prikazan Changan CS35 Plus i pre premijere
1

Prikazan Changan CS35 Plus i pre premijere

293
1
Podelite sa prijateljima:

U Evropi se za sada vozila azijske marke Changan mgou kupiti samo u Rusiji, gde je prodaja krosovera s oznakom CS35 Plus započela u avgustu prethodne godine. Sada je pomenuti model u punom zamahu priprema za premijerni nastup pred domaćom publikom, i to nakon što je prošao postupak zatezanja bora. Nezvanične fotografije su u postojbini Changana već postavljene na globalnu mrežu, a pogled na njih omogućava sticanje uverenja da je novajlija usvojio novi korporativni stil marke. 

Restilizovani Changan CS35 Plus će dobiti istanjene farove, veliku mrežastu rešetku hladnjaka, dok će i stražnjica SUV-a biti nanovo stilizovana, uz aplikaciju novih modifikovanih signalnih grupa, kao i odbojnika.

Osveženi Changan CS35 Plus je skoro u potpunosti zadržao dimenzije koje su ga krasile i pre zatezanja bora. Samo je dužina sada za 5 milimetara skromnija (4.330 mm spram nekadašnjih 4.335 mm), a do toga je došlo zbog branika drugačijeg dizajna. Zato su širna (1.825 mm), visina (1.660 mm) i međuosovinski razmak (2.600 mm) ostali netaknuti.

Što se tiče palete motora, tu je atmosferski benzinac zapremine 1,6 litara sa 128 konjskih snaga i 161 Nm najvišeg obrtnog momenta (koji se i sada nudi u Ruskoj Federaciji), ali još uvek nema reči o tome da li će se u ponudi zadržati i starija turbobenzinska četvorocilindarska jedinica zapremine 1,4 litara sa 158 konjskih snaga. Moguće je da će taj pogonski blok biti povučen u korist predstavnika modernije tehnologije.

Kada govorimo o menjačkim kutijama trebamo da kažemo da se u Narodnoj Republici Kini nude ovi krosoveri s petstepenim ručnim menjačem, šestostepenim „automatikom“ marke Aisin, dok ga je moguće dobiti i s varijatorom.

Prema preliminarnim informacijama, nov je obruč upravljača, modernizovana je centralna konzola a što uključuje i retuširane otvore za ventilaciju. Revidiran je multimedijlni sistem i po prvi put će se u ponudi naći i virtuelna instrumentacija.

Zvanična premijera restilizvoanog SUV-a Changan CS35 Plus će biti organizovana u nekom trenutku tokom 2021. godine, kada ćemo iz kineske kompanije dobiti i više informacija o pogonskim sklopovima, detaljima enterijera i cenama za novajliju.

Znamo da Kinezi planiraju da i ažurirano izdanje pomenutog krosovera onude Rusima, koji su od svih vozila iz game Changana, očito najviše zavoleli baš ovaj model, s obzirom na činjenicu da se čak polovina prodajnih rezultata kineske marke odnosi baš na četvorotočkaše s oznakom CS35 Plus.

AutoRepublika

(293)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Meni ovo vozilo spolja izgleda super. Nos mi je lepši nego kada je u pitanju novi Sportage i Tucson.