1. Home
  2. Prezentacije
  3. Nova verzija za Audi TTS (GALERIJA)
Nova verzija za Audi TTS (GALERIJA)
1

Nova verzija za Audi TTS (GALERIJA)

274
1
Podelite sa prijateljima:

U suštini radi se o paketu opreme koji Audi naziv Competition Plus, a uz to nemačka marka dodala je još jedan trim za model TTS. 

Mada je Audi i zvanično potvrdio da je TT pred krajem karijere, kao i da neće biti naslednika za ovaj model, niti za bilo koji od njegovih derivativa, to ih ne sprečava da pokušaju da poboljšaju prodaju aktuelnog izdanja.

No, šta je Competition Plus za model TTS. Radi se o paketu opreme koji donosi nekoliko novina. Pre svega, radi se o vizuelnim promenama, kao što je Audijeva značka na boku vozila, potom glazirana odnosno zatamnjena stakla na kupe varijanti modela TTS, nove felne visokog sjaja od 20 cola, kao i fiksni zadnji spojler. Kupci mogu birati neku od sledećih boja za eksterijer: Chronos Gray, Glacier White, Tango Red i Turbo Blue.

U kabini nije bilo mnogo promena, ali je ispred vozača Audijev virtuelni kokpit, odnosno ekran od 12,3 inča koji igra ulogu instrumentalne table. U enterijeru dominira upotreba plemenitih materijala poput Nappa kože sa konstrasnim šavom crvene ili plave boje. Tu su i elementi od hroma, umeci od ugljeničnih vlakana, sve ono što se i očekuje od ovakvog automobila.

No, Audi se ovaj put nije fokusirao samo na dizajnerske promene, jer je izmena bilo i kada je reč o pogonu. Dvolitarski TFSI agregat sada isporučuje više snage sa 315 ks i 400 Nm. Ubrzanje do 100 km/h obavlja se za 4,5 s kod kupe verzije, dok je kod kabrioleta za isti sprint neophodno 4,8 s. Snaga se na sve točkove prenosi preko sedmostepenog S tronic menjača.

Bronze selection

Ovo je novi trim dostupan za TT i TTS. Sadrži niz „bronzanih“ detalja na i u vozilu. Kada je reč o kabini nalazimo bronzu na centralnoj konzoli, i oko „duvaljki“ za klima-uređaj. Spolja su bronzani točkovi prvo što se primeti na ovom automobilu, i može se reći da stoje odlično uz sivu, belu i crnu boju koju je Audi predvideo za ovaj trim.

Paket Bronze selection košta 6.190 evra za standardni TT, dok je cena za TTS 4.490 evra. Kada je reč o TTS Competition Plus, njegova prodaja počinje u Nemačkoj ovog meseca, a cena za kupe iznosi 61.000 evra, dok je za kabriolet neophodno izdvojiti 63.700 evra.

AutoRepublika 

(274)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Don

Auto mi se gadi otkako je nastao i to zbog konstrukcijske greške koju nisu htjeli priznati a uzrokovala je toliko smrti.