1. Home
  2. Hedonizam & Adrenalin
  3. Lamborghini širi poslovanje, ovaj put na slušalice!
Lamborghini širi poslovanje, ovaj put na slušalice!

Lamborghini širi poslovanje, ovaj put na slušalice!

158
2
Podelite sa prijateljima:

Lamborghini je ponudio na tržištu svoje slušalice, nastale u saradnji sa kompanijom Master & Dynamic. 

Slušalice su inspirisane Lamborghinijevim automobilima, i u ponudi su dve vrste: MW65 Active i MW07 Plus. Prvonavedene imaju mogućnost „poništavanja“ buke koja dolazi spolja. Slušalice su izrađene od kombinacije metala, plastike, dok su jastučići za uši u glavu obloženi Alkantarom.

Lamborghini navodi da je jedno punjenje baterije dovoljno za upotrebu od 24h, kao i da je moguće imati bluetooh konekciju sa uređajem sa kojeg „stiže“ muzika i na udaljenosti do 30 m.

Šefica italijanske marke za marketing i komunikacija, Katja Biazi, kazala je da su slušalice u skladu sa duhom „razjarenog bika“. „Kombinacija sofisticiranog dizajna i tehnologije zarad isporučivanja čistog zvuka jeste talenat koji dele Lamborghini i Master & Dynamic“, navela je Biazijeva.

Slušalice su zvanično ušle u prodaju prošlog petka, 20. novembra, otkada je moguće poručiti ih na sajtu kompanije Master & Dynamic. MW65 Active koštaju 571 evro, dok je početna cena za MW07 Plus 371 evro.

AutoRepublika 

(158)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
s mile

poručiš proizvod od nekog dobrog proizvođača, staviš svoj logo, i digneš cenu 50%

biznis bato

BB

50%? Ne budi smiješan… To možda kad bi Dacia stavljala logo. Lambo neće bez 500% da prođe…