1. Home
  2. Video
  3. Nadrealno – Mini uleteo na stazu dok je trka bila u toku (VIDEO)
Nadrealno – Mini uleteo na stazu dok je trka bila u toku (VIDEO)
1

Nadrealno – Mini uleteo na stazu dok je trka bila u toku (VIDEO)

319
1
Podelite sa prijateljima:

Teško je pojmljivo, ali dogodilo se. Kako prenose brazilski mediji, jedna dama u malenom Miniju je zalutala na kružnu stazu namenjenu trkama, na kojoj se upravo i odvijalo nadmetanje. Nesvakidašnji upad na stazu je viđen tokom prethodne nedelje u glavnom gradu Brazila, Sao Paolu.

Automobilski šampionat je bio u toku, odnosno preciznije Kup Mercedesa (Copa Mercedes), se zahuktavao kada su organizatori na obodu staze primetili beli Mini sa dve trake na haubi. Nije poznato kako je neželjeni učesnik trke dospeo na stazu, ali je jasno da je reakcija organizatora morala biti brza, kako bi nesreća bila izbegnuta.

Ubrzo nakon što je urbani automobil zapažen pored staze, organizacioni odbor je na lice mesta poslao bezbednosni automobil, i stvoreni su preduslovi da „izgubljeno jagnje ponovo pronađe svoj put“.

Više pojedinosti o Kupu Mercedesa, kao i fotografije s takmičenja, možete pogledati na sajtu Saveza automobilsta Sao Paola.

Pogledajte video klip.

AutoRepublika

(319)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
D_C

Vec vidjeno u Velikoj Britaniji. Genije dobio 8 meseci zatvora. https://www.bbc.com/news/uk-england-30082212