1. Home
  2. Video
  3. TikTok zvezda zapalila svoj Mercedes-AMG GT63 S (VIDEO)
TikTok zvezda zapalila svoj Mercedes-AMG GT63 S (VIDEO)
23

TikTok zvezda zapalila svoj Mercedes-AMG GT63 S (VIDEO)

22.85K
23
Podelite sa prijateljima:

Iskreno da vam kažem, ne znam šta TikTok zvezde rade, i na koji način zarađuju novac, ali svetski mediji su takvu titulu pripisali mladom dvadesetogodišnjaku Mihailu Litvinu iz Kazahstana. On zapravo živi u Rusiji i vodi veoma uspešan TikTok kanal, a zarada mu je očigledno dovoljno visoka da je u stanju da priušti neke od najpoženijih automobila na svetu.

Jedan od njih je Mercedes-AMG GT, ali i to ne bilo koji, već onaj sa oznakom 63 S. Reč je o najekstremnijem i najskupljem modelu popularne limuzine koju pokreće 4,0-litarski turbobenzinac u konfiguraciji sa osam cilindara.

GT63 S se može pohvaliti sa čak 630 konjskih snaga i maksimalnih 900 Nm obrtnog momenta, što je dovoljno da ga povuče iz mirovanja do 100 km/h za samo tri sekunde uz maksimalnu brzinu od 315 km/h. Za takvo zadovoljno je na zapadu potrebno izdvojiti čak 170.000 američkih dolara.

Ali spomenuti Litvin nije bio zadovoljan sa svojim nemačkim četvorotočkašem i odlučio je da ga zapali. U video klipu koji traje nešto manje od osam minuta na kanalu Youtube se vidi Litvin kako parkira svog Mercedesa na livadi, a zatim ga poliva benzinom i na kraju, posle nekoliko neuspelih pokušaja, upaljačem pali vatru.

Još uvek je nepoznato šta ga je tačno nateralo na ovaj potez, a na internetu se mogu pronaći različite informacije. Jedna strana kaže da razlog leži u lošoj pouzdanosti nemačke limuzine i da je mladi vozač nekoliko puta morao da posećuje servis tokom godine dana vlaništva ovog Mercedesa, ali problem navodno nikada nije otklonjen.

Postoji naravno i ona druga priča, a ako verujete njoj Litvin je zapalio svog ljubimca samo radi publiciteta. Neće nas iznenaditi ako je to zaista istina pošto je video klip u prvih 12 sati na internetu pregledan preko šest miliona puta.
Na kraju bismo obično rekli „uživajte u video klipu“, ali ovaj put zaista je bolno gledati automobil o kojem većina nas samo može da sanja kako završava u plamenu.

Svakako pregledajte osmominutni bol.

AutoRepublika

(22847)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

23 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
s mile

Lako je njima, što veću glupost naprave, više pregleda imaju, samim ti i para

Laki

Ma to mu tik tok placa

Don

Patnje vlasnika mercedesA….razumijem ga…😃🍻🍻

Grga

Neka kupi Fiat.

da11

Jadan je ovaj svijet kad zbog gluposti oni dobijaju pare, a doktori i inzinjeri,stolari zidari i svi ostali koji rade nesto korisno rade za minimalac.
Sto je najgore ovo je svgdje na svijetu gdje ce neki fudbaler imati vecu platu od inzinjera ili doktora koji spasavaju zivote.

BB

Ne bih svoj minimalac mijenjao za njegovo bogatstvo…

Mada ga malo i poštujem jer nije bilo žrtava za razliku od onog „Praseta“ iz njemačke koji je napravio karambol u nekpj skupoj spravi i ubio jednu osobu…

da11

Ja se slazem sa tobom, ali zamisli koliko je spasio zivota onaj sto je izmislio abs ili bilo sta sto je korisno i onda neko ko ganja loptu ima vece bogatstvo.
Je li to fer?

Milan

DEBIL !!!

BojanNeki

Umesto da se ignorišu budale pridaje im se značaj te ovi još više zarade.

J4ZZ3R

Problem demokratije je sto su budale vecina i to apsolutna

BojanNeki

Demokratija je kada tri budale nadglasaju dvojicu pametnih, ali kada pametni daju značaj budalama onda više ne znaš ko je sve budala.

Lazar

Ovo treba ubiti toliko!

J4ZZ3R

Ne bih ga bas ubio, ovo je ekološki incident vecih razmera i kaznio bih ga po visini primanja (sa recimo trogodisnjom zaradom. Ako nije zadovoljan nek bude faca pa nek ga pokloni sirotistu, bolnici, naprednoj narodnoj kuhinji (ako imaju tu instituciji tamo gde zivi)

Mislim da cak i kod nas jedino kaznjavanje po visini prihoda (koja se moze meriti po vrednosti automobila u posedu) ima smisla… Nekog kaznis 5000 on razmislja o konopcu nekog kaznis 50, on odmah ispred tebe gas do daske

s mile

Ovo si lepo rekao, sagorevanje na neobezbeđenoj površini, eksplozija, sagorevanje ulja, curenje tečnosti na travu. Da je uređena država, bio bi kažnjen, a s obzirom da su braća rusi, nema ništa od toga…

don

Hajde, gledaj to sa vedrije strane. Nije to nista, kupio ga je za svoje pare, od viska, kako jedan rece. Sa svojom imovinom radi sta hoce. Neko istog slupa u sudaru, neko ga zapali. Sloboda izbora. Zatim je od ove paljevine svapskog poluproizvoda zaradio za dva ista, jednostavan biznis. Nego, kakvi su mu ono rogovi na celu? A i vidim da mu ne ide nesto paljevina, trebao je doci ovamo da uci kako se pale gradovi itd..doduse, moze tamo do azerbejdzana da skoci. Hocu rec, tu je veca steta napravljena a mi da se zgrazamo radi ovakvog biznis poduhvata? hocu… Pročitaj više »

D_C

Bila je vest pre koju godinu ovde kod nas u CH u vezi nekog ‘naseg’ balkanca. Resio da sam zameni ulje na autu, otisao u neko polje, pa mu nehotice ili planski (to vec njih nije briga) curelo po zemlji. Neko ga prijavio, dosla milicija, pa je em popio hiljade franaka kazne za ekolosku katastrofu em je morao da plati da se to sanira – dolazili bageri, kamioni da odstrane kubike zagadjene zemlje – smejurija. Manje bi ga kostalo da je promenio ceo auto nego zamena ulja 🙂 Za ovakav potez bi ovde zavrsio u ludnici i bacili bi kljuc… Pročitaj više »

Dikh tu kava

„Za ovakav potez bi ovde zavrsio u ludnici i bacili bi kljuc “ To bi, zapravo, verovatno opet bila nagrada za predmetnog gospodin-čoveka i slične. Dokle god bi imao pristup netu i mogućnost da postavlja klipove. Prava kazna je da pored osnovne, supsidijarno ostane bez interneta taman toliko da izgubi sve što je na osnovu istog stekao. Ovim ne ulazim u inkriminaciju dela koje je eventualni počinio. Ovde samo referišem na ono što se kod nas kolokvijalno zove „kad se opanak popapuči“, a.k.a. nepojmljiva iskompleksirana bahatost onih koji su do juče u genetskim kodovima imali zapisano obavezno stajanje u redovima… Pročitaj više »

J4ZZ3R

Za nas je jedini spas da nas okupira neko poput Svajcaraca / Japanaca ili da se svi iselimo na zapad.

Bas ti zavidim na zivotu u Svajcarskoj. Kakva je situacija sa skolama tamo? Jesu li deca sa Balkana diskriminisana od vrsnjaka?

Deki

Mikhail nije tik tok zvezda, nego zvezda you tuba

don

treba ga zaposliti da za AR testira auta 😀

eox

Pa auto republika bi mogla malo bolje da istraži nije teško ruski prevesti, preciznije je nego špekulisati.

Yankee

Mozes li da podelis taj ruski tekst?

Tijana

Sad svi pljuju, jbg takav smo narod. Nek pali, nek radi sta hoce, snasao se da zaradi lovu, sto radite za minimalac i sto se niste snasli i vi pa ste zbog toga ogorceni?