1. Home
  2. Sajmovi
  3. Na Sajmu automobila u Nišu ne možete ući u izloženo vozilo niti udeliti kompliment „stjuardesi“
Na Sajmu automobila u Nišu ne možete ući u izloženo vozilo niti udeliti kompliment „stjuardesi“
1

Na Sajmu automobila u Nišu ne možete ući u izloženo vozilo niti udeliti kompliment „stjuardesi“

1.02K
1
Podelite sa prijateljima:

Novi korona virus je na mnoge načine doneo promene u automobilsku industriju. Prva promena je smanjenje obima proizvodnje i prodaje, ponajpre zbog kolektivnog zaključavanja u rezidencijalne objekte, a kasnije i zbog ekonomske krize koja polako nastupa. Sajmovi automobila su otkazivani redom, širom sveta, od Ženeve i Beogradaa, pa sve do Salona automobila u Parizu.

Zadnjih desetak godina i najveći grad na jugu Srbije ima svoj sajam automobila. Naravno, ne može se porediti sa onim u Beogradu, ali opet pruža mogućnost ljudima na jugu zemlje, da na jednom mestu vide najnovije modele. Nažalost, mnogi uvoznici nisu nikada učestvovali, što je možda i razumljivo jer jug i jugoistok Srbije po kupovnoj moći dosta zaostaju u odnosu na prestonicu, pri čemu nama „s juga“ deluje da Beograđani stiču utisak da je to de facto druga država, to jest „država u državi“.

Što se ove godine tiče, popuštanje mera, a navodno i virusa posle ukidanja vanrednog stanja, doveo je do toga da se donese odluka o održavanju sajma, što je mnoge od nas obradovalo. Ipak, otprilike mesec dana pre početka sajma, odluka o održavanju je promenjena.

Naime, odlučeno je da se sajam održi, ali ne onako kako je to bio slučaj do sada, to jest u hali Čair, nego kao virtualni događaj, i trajaće od 1. oktobra do 31. decembra ove godine. Inače, po planu je trebalo da bude upriličen tokom prvog vikenda oktobra

Organizatori navode da je ovo prvi virtualni sajam u Evropi i da je najbezbedniji, u šta ne sumnjamo.

Učesnike sajma nećemo navoditi, zato što je u pitanju virtualna tura, ali ćemo zato postaviti link preko koga možete „posetiti“ sajam.

Nadamo se da ćete uživati, ali smo svesni da sajam nije sajam ako nije uživo.

Direktno sa Sajma u Nišu MIlan Grozdanović

(1016)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Balkanboj

Sajam automobila bez pljeskavica 🍔 nije sajam.
Da se s masni prsti posle ispipaju automobili, onako ljudski.

Hvala za link.