1. Home
  2. Sajmovi
  3. BG Car Show 2018
  4. Ford u Beogradu
Ford u Beogradu

Ford u Beogradu

190
0
Podelite sa prijateljima:

Ovlašćeni uvoznik, distributer i prodavac putničkih i lakih komercijalnih vozila Ford, kompanija Grand Motors, izlaže 17 vozila na BG Car Show. 

Na štandu u hali 1 biće izloženo 11 automobila iz aktuelne Ford ponude: Focus, C-MAX, S-MAX, Kuga, Ranger, Mondeo, Edge, EcoSport i, prvi put pred širokim auditorijumom, nova generacija evropskog bestselera u klasi malih automobila – Fiesta.

Za debi na beogradskoj auto fešti Grand Motors je odabrao verziju sa petoro vrata, dizel motorom od 1,5 litara sa 85 KS i bogatim paketom opreme Business, koji, između ostalog, uključuje automatski klima uređaj, multimedijalni ekran od 8 inča sa Fordovim vrlo popularnim sistemom sveopšteg povezivanja SYNC 3, kožne obloge upravljača i ručice menjača, tempomat i limiter brzine, aluminijumske naplatke od 15 inča, kontrolu pritiska u pneumaticima, svetla za maglu sa zakretanjem, elektro preklopive retrovizore sa grejačima i dodatnim osvetljenjem, napredan bezbednosni sistem za održavanje vozila u saobraćajnoj traci, elektronsku pomoć pri kretanju uzbrdo

(190)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments