1. Home
  2. Vesti
  3. Prvi tizer za novi Subaru BRZ
Prvi tizer za novi Subaru BRZ
0

Prvi tizer za novi Subaru BRZ

196
0
Podelite sa prijateljima:

Novi sportski model Subarua trebalo bi da debituje u naredna dva meseca. 

Isprva se očekivalo da Subaru predstavi novu generaciju BRZ-a na Salonu automobila u Los Anđelesu. No, kako je ova kao i brojne druge automobilske manifestacije otkazana, japanska marka je primorana da predstavi novi BRZ putem nekog virtuelnog online događaja.

Kao što već znamo, nova iteracija ovog modela je u suštini blizanac sa Toyotom GT86, čija se premijera takođe iščekuje. Tandem Toyota-Subaru za sada nije dao mnogo informacija o nadolazećim modelima, te se za sada nagađa o pojedinostima.

Poslednja glasina kaže da će i BRZ i GT86 koristiti Subaruov atmosferski bokser agregat. Radi se o 2,4-litarskoj pogonskoj jedinici koja bi trebalo da isporučuje 217 ks i 240 Nm. Iz kolumne automobilskih tračeva nam stiže i informacija da će u ponudi biti šestostepeni manuelni menjač ili automatska transmisija o kojoj se za sada ne zna ništa.

Bilo kako bilo, na fotografiji vidimo delić kamuflirane karoserije i točak sa deset paoka koji kao da je doniran sa Toyote GR Yaris. Ukoliko je suditi po ovom tizeru, onda je jasno da će biti mnogo transplanata sa Toyotinih modela.

Subaru je okončao proizvodnju prve generacije BRZ-a u julu ove godine, a naš test ovog automobila možete pročitati OVDE. 

AutoRepublika 

(196)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments