1. Home
  2. Vesti
  3. Premijera: Peugeot 508 L za kinesko tržište
Premijera: Peugeot 508 L za kinesko tržište
2

Premijera: Peugeot 508 L za kinesko tržište

266
2
Podelite sa prijateljima:

Peugeot je predstavio 508 L, odnosno verziju sa produženim međuosovinskim rastojanjem za kupce u Kini. 

Posle višemesečnog „posta“ kada je reč o auto-salonima, konačno je jedna manifestacija uspela da premosti prepreku zvanu korona virus. Radi se o Salonu automobila u Pekingu koji se ovih dana održava u kineskoj prestonici.

PSA grupa ne beleži dobre rezultate u Kini, i jedan od glavnih zadataka u budućnosti za francusku grupaciju biće popravljanje prodajnih rezultata u ovoj zemlji. Rast prodaje mogao bi da počne upravo sa 508 L, koji ima sve predispozicije za uspeh na pomenutom tržištu.

Peugeot 508 L će u Kini biti ponuđen sa tri agregata: 360 THP (benzinac/123 kW), 400 THP (benzinac/155 kW) i plug-in hibridna varijanta koja će stići na tržište krajem tekuće godine.

Francuska marka je na predstavljanju stavila akcenat upravo na 400 THP. Ova varijanta dolazi sa crnim krovom visokog sjaja, upečatljivom crnom pozadinom za rešetku hladnjaka, kao i sa dvobojnim felnama od 18 inča. U kabini se izdvajaju crvena kožna sedišta.

Naravno, Peugeot nije odustao od svoje postavke gde se u instrumentalnu tablu gleda preko volana, a ne kroz njega. Tu je i sistem za filtraciju vazduha, koji je postao nezaobilazni deo opreme u Kini.

Francuski proizvođač je na Salonu automobila u Pekingu uz premijerno predstavljeni 508 L prikazao i ostatak svoje game namenjene kineskim kupcima. Bili su tu Peugeot 2008 i e-2008, potom 4008 PHEV, 408 i 5008.

AutoRepublika

(266)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Pa, koliki je taj kineski Wb?
Mada, kod „europejskog“ 508 je pozadi veoma deficitaran „headroom“ i tu povećanje Wb-a za Kinu ne može ništa da reši/poboljša.

Balkanboj

Mogu oni da istežu i noge i wb ali ono glavno ne mogu 😉