1. Home
  2. Vesti
  3. Optužile bivšeg direktora Nikole da ih je hvatao za grudi i digitalno penetrirao pre 15 -20 godina
Optužile bivšeg direktora Nikole da ih je hvatao za grudi i digitalno penetrirao pre 15 -20 godina
4

Optužile bivšeg direktora Nikole da ih je hvatao za grudi i digitalno penetrirao pre 15 -20 godina

1.15K
4
Podelite sa prijateljima:

Dve, sada sredovečne žene su iznele optužbe povodom navodnog seksualnog uznemiravanja na račun bivšeg direktora i osnivača kompanije Nikola, koji je 21. septembra iznenada podneo ostavku na rukovodeće mesto u firmi, nakon što su se u javnosti pojavila istraživanja koja govore o prevari prilikom predstavljanja kamiona Nikola One. Svi nesrećni događaji su doveli do velikog pada vrednosti akcija, a što je usledilo posle velikog rasta cene istih hartija od vrednosti, do kog je došlo kao posledica objave ugovora s General Motorsom. O svim ovim bitnim događajima iz života kompanije Nikola smo već pisali detaljno, pa predlažemo da se poigrate opcijom pretraga, kako biste više saznali o svemu.

Trevor Milton čiji je obraz, pa sada i sloboda, na tapetu u krajnje vulgarizovanoj verziji demokratije, odbacio je sve optužbe putem reakcije svog portparola.

Krejg Džonson, pravni zastupnik dve žene koje su optužile Miltona, kaže da je bio u kontaktu s organima vlasti u vezi s žalbama na neprikladno seksualno ponašanje, i to u periodu dok su bile maloletne.

Obri Smit, Miltonova rođaka navodi da je tokom 1999. godine, kada je imala svega petnaest godina, preživela Miltonov napad koji se ogledao u tome da je „zgrabio za grudi bez njenog pristanka,“ navodi se u saopštenju za štampu Džonsonove firme koja zastupa „traumirane“, sada već sredovečne žene.

Druga neimenovana žrtva tvrdi da je Milton tokom 2004. godine kada je bila petnaestogodišnja devojčica, digitalnim putem prstom penetrirao nakon posla,“ stoji još u istom saopštenju, ma šta to značilo. Pritom treba naglasiti da je Milton u prvom slučaju bio sedamnaestogodišnjak, dok je u drugom slučaju „napastvovanja digitalnim putem“ imao 22 godine.

Milton je „odlučno odbacio lažne optužbe,“ tvrdi njegov portparol. „Niti u jednom periodu, niti u jednom trenutku svog života, Milton nije inicirao bilo kakve nasilne ili neželjene fizičke kontakte, bilo s kim.“

Kao posledica najnovijih optužbi, ali i kao konsekvenca izveštaja kuće Hindenburg, gde se navodi da je Nikola bio uključen u prevarne aktivnosti s ciljem dovođenja investitora u zabludu, akcije Nikole su izgubile na vrednosti dodatnih 5,2%,

Pride, ni General Motors još uvek nije potpisao objavljeni ugovor o saradnji dve strane, a kojim je između ostalog, dobio pravo na kapital Nikole u vrednosti od 2 milijarde američkih dolara. Sigurni smo da već sada timovi najvećeg američkog proizvođača vrše novu procenu vrednosti kapitala Nikole, kako bi sebi pribavili veći broj akcija istog društva koje gubi dah u smislu tržišne kapitalizacije, i to iz dana u dan.

AutoRepublika

(1153)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

4 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Nisam doktor...

Evo objašnjenje za autore i čitaoce… digit je na engleskom prst, a digitalno znači prstom… izraz se koristi i u medicini ako se nešto pregleda prstom… tipa hemoroidi 🙂

Don

Onom ko zna engleski. Btw, ovo je ličko rukovanje. Nisam čitao dalje od naslova. Puna podrška direktoru protiv nedojebanih, srednjovjecnih lažljivih baba.

BB

Dakle duboka država se umiješala…