1. Home
  2. Vesti
  3. Nezadovoljan vlasnik Mercedes-AMG-a G63 bacio vozio na tlo s 300 metara visine (VIDEO)
Nezadovoljan vlasnik Mercedes-AMG-a G63 bacio vozio na tlo s 300 metara visine (VIDEO)
6

Nezadovoljan vlasnik Mercedes-AMG-a G63 bacio vozio na tlo s 300 metara visine (VIDEO)

7.41K
6
Podelite sa prijateljima:

Javna i skupa predstava, nema šta!

Kao automobilski medij, imamo dosta iskustva s ljudima nezadovoljnim vozilima koje su kupili. Prodavci se u tim slučajevima iz sve snage trude da prođu što jeftinije kada je reč o reklamacijama, uz poslovično zataškavanje. Šta raditi u tom slučaju? U današnje vreme društvenih mreža, ukoliko imate dovoljno sredstava, od svega se može napraviti spektakl.

Mladi ruski vloger je svog bivšeg ljubimca podigao helikopterom na 300 metara i jednostavno ga pustio da se razbije o tlo. Reč je o Mercedes-AMG G63. Frustrirani vlasnik je Igor Moroz, vloger specijalizovan za šale i skrivene kamere.

Po Morozu, G-Wagen mu je pravio probleme još od marta 2018. kada ga ej kupio za 270.000 dolara. Zahtevao je popravke na mesečnom planu, a ponekad je u servisu provodio po mesec dana. Navodno, prodajno-servisni salon je odbio da otkloni neke greške koje su bile pod garancijom. Ništa čudno, jer za slične slučajeve, kada su i neke druge nemačke premijum marke pored Mercedesa u pitanju, znamo i kod nas.

Sve u svemu, čitava ova egzibicija nije bila jeftina. Od AMG-ovog terenca je ostao metal za otpad, a ruska Kolesa je izvestila da ruska policija istražuje incident. Što se Moroza tiče, on je uspeo u nameri, s obzirom na broj pregleda.

AutoRepublika

(7409)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

6 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
hercegovac

Pa zar i G-klasa stalno u servisu……prosto nevjerovatno kako germanski premijum proizvodjaci gube trku sa kvalitetom i polako postaju konfekcija tako da ispada poptpuno svjedeno kupiti premijum ili nepremijum brend, svakako te ceka servis iako si ga platio basnoslovno. Da ne povjerujes…

s mile

stvar je u tome da su napucani sa opremom, toliko dodatnih sistema, svaki može da zabaguje, ili se pokvari.

Gledam kada izlazi neki novi auto, uvek se nude na prezentacijama, TOP verzije… sve je to prelepo, ali svaki od njih MOŽE da zeza.. a to je puno potencijalnih problema….

ne kažem da treba kupovati auto sa min opreme……

Kuman

Problem je što se kvarovi na Mercedesu obično dešavaju neiživljenim blogerima koji imaju milione eura i koji, da bi došli do željenog auditorijuma i popularnosti, upravo i čine ovakve stvari. Normalnim ljudima pak Mercedes nikad nije niti će ikad napraviti problem. Nije, ljudi, problem do Mercedesa – problem je sa mozgom, a tu očigledno nekima nema pomoći…

hercegovac

Bilo je „neizivljenih“ kupaca i ranije, ali 124-a nije bila cest posjetilac autoservisa. Ne stima tu nesto, dok germanske trojke nema u vrhu svjetskih lista pouzdranosti.

Renault Terminator

Ovaj sto je unistio ovu Mecku ima problem sa mozgom,ali ni ti sa ovim postom nisi daleko od njega.

Renault Terminator

Auto je krs kao i svaki novi Mercedes,jedino ovi sa Renaultovim motorom nesto valjaju,kazem nesto jer su i tu amg „strucnjaci“ prckali po motorima i sjebali ih.Kod Renaulta rade bez greske.
Bolje da je taj auto poklonio nekoj medicinskoj ustanovi u nedodjiji da lijekari mogu otici u zabacena sela da pomognu starim i bolesnim,da im donesu lijekova,hranu itd…Ovo sto je uradio je vrhunac debilizma,idiotizma.Budala,obicna budala.