1. Home
  2. Vesti
  3. Vlasnik BMW-a saznao na bolan način gde (ne) treba parkirati
Vlasnik BMW-a saznao na bolan način gde (ne) treba parkirati
0

Vlasnik BMW-a saznao na bolan način gde (ne) treba parkirati

1.88K
0
Podelite sa prijateljima:

Uz dužno poštovanje prema našem Zvezdanu, većina nas će se sigurno složiti da vlasnici BMW-a nemaju baš najbolju reputaciju u pogledu ponašanja u saobraćaju. Često su bahati i umeju da se drže „kao da zakoni za njih ne postoje“, a slučaj iz Njujorka nam pokazuje, kako i zašto i oni nekada mogu da se opeku.

Naime, u naselju Bronks, kao delu najvećeg grada u Americi, je tokom vikenda izbio požar, a kada su se vatrogasci pojavili na licu mesta primetili su crni BMW Serije 5 iz 2005. godine parkiran direktno ispred protivpožarnog hidranta. To je naravno protivzakonita, a kazna je jedna od najvećih koja postoji za ulične prekrišaje, pored parkiranja na mestu za invalide.

Da li su vatrogasci bili u žurbi ili jednostavno frustrirani pošto se požar desio u ranim jutarnjim časovima nećemo saznati (verovatno je u pitanju kombinacija oba razloga), ali su brzo razbili oba stakla na prednjim vratima i provukli crevo za gašenje požara. Kako prenose lokalne novine „New York Post“, neimenovanom vlasniku nije bilo ni malo svejedno kada je našao svog ljubimca s polomljenim prozorima, a u razgovoru sa medijima je izjavio da mu je crkla baterija na ključu i da zbog toga nije mogao da uđe u automobil tokom poslednja četiri dana, što naravno ne može biti istina, jer je proizvođač predvideo brzo i jednostavno rešenje i za takvu situaciju.

On takođe tvrdi da nikada ranije nije parkirao na sličnim lokacijama, ali da je broj parkinga u Bronksu limitiran i da tokom tog dana nije imao izbora. Zatim je osuo paljbu na vatrogasce kako nisu morali da naprave štetu pošto je crevo moglo biti provučeno oko vozila pa čak i preko njega i da ima u planu da tuži grad za materijalnu štetu.

Pored toga što će morati da plati popravku svog BMW-a, nes(p)retni vlasnik će morati da izdvoji i po 180 dolara za svaki dan nepropisnog parkiranja, ali i pored toga može da bude donekle zadovoljan pošto neće morati da izdvoji još 350 zelenih novčanica koliko košta prosečna suma ukoliko vam pauk odnese automobil.


Pa neka ovo bude lekcija svima bez obzira koje je marke njihov automobil.

AutoRepublika

(1876)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments