1. Home
  2. Vesti
  3. Tizer fotografije enterijera nove S klase
Tizer fotografije enterijera nove S klase
2

Tizer fotografije enterijera nove S klase

4.85K
2
Podelite sa prijateljima:

Kako se bližimo zvaničnom predstavljanju nove S klase, zakazanom za drugi septembar, Mercedes objavljuje sve više i više informacija o novitetu a mi se upoznajemo s perjanicom štutgartske marke, takoreći detalj po detalj.

Danas je tako na red došao enterijer, a objavljene fotografije, iako ne kompletne unutrašnjosti, daju uvid u ono što nas čeka i dodaju i vatre našoj razigranoj mašti o tome kako će nova S klasa izgledati u cjelini. Kako, Mercedes navodi u svom materijalu prosleđenom novinarima, sa enterijerom nove S klase, konstruktor je želeo da napravi nešto potpuno novo, a nama se čini da su u tome su i uspjeli.

Enterijer je fokusiran na tečan dizajn, gdje se svaki panel potpuno neprimjetno uklapa sa drugim, sa naglaskom na pravac zvan „minilalizam“ kako bi se omogućilo da putnicima boravak u automobilu bude što opušteniji. Enterijerom dominira horizontalno postavljen ekran multimedinalnog sistema, koji kao da izranja iz centralne konzole.

Iza njega se nalazi, čitavom širinom instrument table, ogroman panel obložen pravim drvetom, koji je okružen lajsnama, takođe od pravog aluminijuma. Ono što se nama ne sviđa jesu centralno postavljeni ventilacioni otvori na vrhu table.

Tečan dizajn se nastavlja i na panelima vrata, a za oko nam je zapalo kakav je oblik dugmića za podešavanje sjedišta, koji je identičan kao i na kontrolama za aktiviranje grijanja i hlađenja sjedišta, koje su sada osjetljive na dodir. Oblik komandi se takođe ponavlja i na ručki, kvaki za otvaranje vrata. Sjedišta su takođe blago promjenila oblik, a sudeći po ovim fotografijama, sa sigurnošću možemo reći da će biti veoma udobna.

Do zvaničnog predstavljanja velike limuzine, to jest do drugog septembra očekujemo i slične fotografije eksterijera. Da li će W223 S klasa nastaviti sa uspjehom prethodnog modela ostaje nam da vidimo.

Kako će je sužnji, u posve neobičnim okolnostima, sklapati u Zindelfingenu, pročitajte u članku koji smo objavili pre dva, tri dana.

AutoRepublika

(4852)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Don

Još nisu naučili da naprave otvore ventilacije a tolike godine prave auta.

Jebes dona u zdrav 🧠

Idi nauci ih 😘