1. Home
  2. Vesti
  3. Mercedes sutra predstavlja Maybach izdanje S klase
Mercedes sutra predstavlja Maybach izdanje S klase
0

Mercedes sutra predstavlja Maybach izdanje S klase

240
0
Podelite sa prijateljima:

Nemačka marka će sutra, 19. novembra, premijerno prikazati novu S klasu u najprestižnijoj Maybach varijanti. 

Sa ovom najavom stigao je i mali tizer – odnosno fotografija koja prikazuje dvobojnu karoseriju nove perjanice Mercedesove game. Malo je detalja poznato o novitetu sa Maybach značkom. Do sada je saopšteno da će ovo izdanje imati za 18 cm duže međuosovinsko rastojanje od standardne S klase, s tim da će od ovog produženja najveću korist imati oni koji će se voziti na zadnjim sedištima.

Naravno, akcenat je na udobnosti putnika upravo na zadnjim sedištima. Mercedes je ranije najavio da će ovo biti prijatno okruženje za obavljanje poslova tokom vožnje, kao i odlična izolacija od spoljašnjih uticaja i događaja.

Još jedna glasina kaže da će S klasa u Maybach varijanti postati jedini Mercedesov model koji koristi V12 agregat. Osim toga, već neko vreme kruži trač i da će nemačka marka ponuditi još jednu Maybach verziju S klase, ali sa manje prestižnim V8 motorom.

Verovatno se i vi, kao i mi, pitate šta će to sve „trokraka zvezda“ da ugradi u ovaj Maybach kako bi ga učinila još luksuznijim naspram S klase… Odgovor ćemo dobiti sutra, kada Mercedes predstavi svog novog stegonošu.

AutoRepublika 

(240)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments