1. Home
  2. Vesti
  3. Težak udes automobila koji smo slučajno snimili u petak na autoputu
Težak udes automobila koji smo slučajno snimili u petak na autoputu

Težak udes automobila koji smo slučajno snimili u petak na autoputu

9.40K
5
Podelite sa prijateljima:

U petak, 10. jula se u objektivu reportera AutoRepublike, a potom i na našoj Facebook stranici, našao pikap kamionet RAM 1500 koji se zaista retko sreće na ulicama Srbije, a slobodno se može reći i Evrope, s obzirom na činjenicu da se modeli ovog brenda, nastalog izdvajanjem iz Dodga još 2010. godine, ne nude u slobodnoj prodaji od strane maloprodajne mreže nastale u dogovoru s proizvođačem – FCA grupacijom.

Počev od nešto pre 11 časova ovog prepodneva, stizale su dojave sa adresa više naših čitalaca. Oni su nas obavestili da je došlo do saobraćajne nesreće a iz priloženih fotografija s lica mesta, se moglo zaključiti, sudeći i po identičnim (bugarskim) registarskim tablicama, da se radi o istom četvorotočkašu koji smo s ushićenjem propratili na autoputu Beograd – Niš, na deonici blizu isključenja za Lapovo.

Na fotografijama se vidi da je vozač, o čijem zdravstvenom stanju nema raspoloživih javnih informacija, američkim pikap kamionetom uleteo u nečije dvorište u Avalskoj ulici u blizini Aerodroma u Kragujevcu.

Dobili smo i link na vest kojom je tužan događaj propratio i lokalni medij ikragujevac, pa smo tako shvatili da se udes dogodio jutros oko 8 časova. Iskreno se nadamo da je jedina strateška žrtva u ovom događaju automobil s fotografija, a da nema ozbiljnijih posledica po ljude koji su učestvovali u nesreći.

AutoRepublika

(9404)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

5 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Nenad

Nije isti automobil. Jedan ima hromiran branik a drugi ima crni branik.

Limanac

Nisu ni iste tablice!Olus zadnji branik.

VVlajko

I nisu Bugarske vec Belgijske tablice…

Ivan

Još je u naslovu falilo da piše Šokantno… Bez veze…
Hiljade automobila se dnevno sudari na putevima Evrope… pa…
Jel treba da žalim šofera ili automobil… ili da buljim u sliku da bi se zaštitio od Kovid-19..?
Neozbiljno za ozbiljan portal.

David Mitrović

Nije isti auto, vidi se na slikama, ovaj udareni uma crni branik, dok onaj gornji ima hromirani, tablice se razlikuju, nije to taj auto