1. Home
  2. Vesti
  3. Uništen Lamborghini Huracan Performante samo 20 minuta nakon što je kupljen
Uništen Lamborghini Huracan Performante samo 20 minuta nakon što je kupljen
5

Uništen Lamborghini Huracan Performante samo 20 minuta nakon što je kupljen

3.81K
5
Podelite sa prijateljima:

Ovaj čovek je sigurno sinonim za maler. 

Zamislite situaciju. Kupujete automobil iz svojih snova, koji ste debelo platili, i krećete na put do svog doma. Izlazite sa superautomobilom na auto-put i krstarite drumom.

No, nakon svega 20 minuta vožnje na automobilu dolazi do nekakvog kvara i vi odlučujete da vozilo zaustavite u zaustavnoj traci. Ovde priča dobija obrt, jer je prilikom prestrojavanja u zaustavnu traku došlo do nesreće, kada je Lamborghini Huracan Performante Spyder otpozadi uradilo komercijalno vozilo.

Sve se to odigralo nadomak Lidsa u Velikoj Britaniji. Vlasnik je pre toga pokupio svoj automobil koji je stigao kod lokalnog dilera, ali je njegova sreća očito bila kratkog veka.

Kako je vozilo udareno otpozadi, gde je inače i smešten agregat, po svemu sudeći ovaj Lamborghini biće namenjen auto-otpadu. Cela zadnja desna strana je potpuno uništena, između ostalog otkinut je i jedan točak, a gotovo je nemoguće i da motor nije pretrpeo ogromnu štetu.

Šteta je svakako velika, jer je cena pomenutog Lamba najmanje 240.000 evra, a može biti i značajno viša u zavisnosti od dodatne opreme. Ipak, nije bilo ljudskih žrtava, niti je bilo ko teško povređen, što je jedina svetla tačka cele ove priče.

AutoRepublika 

(3810)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

5 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Bolje i ovako, nego da ga je jednoga dana, za par decenija, izjela korozija …
Ne videh do sada fuloroscentno zelena kočiona klešta ?

goggy

Lambo, korozija?? Od kad kevlar korodira???????????????

Don

Ko para ima za ovo ima i za osiguranje,dakle dobice novi Nazad .

Bungi

Biće on kao nov kad ga kroz šake propusti Artur Tusik.

Baki

Uzet Mercedesa 6X6 za ove Novcanice!!!
Poštujem Marku slupanog ali oko njega samo Lim i Plastika..