1. Home
  2. Video
  3. Pogledajte misiju oživljavanja Yuga nakon petnaestogodišnjeg sna (VIDEO)
Pogledajte misiju oživljavanja Yuga nakon petnaestogodišnjeg sna (VIDEO)
4

Pogledajte misiju oživljavanja Yuga nakon petnaestogodišnjeg sna (VIDEO)

21.18K
4
Podelite sa prijateljima:

Njegovo Veličanstvo – Yugo, nekadašnji ponos srpske automobilske industrije, bio je jedan od glavnih izvoznih aduta u SAD krajem osamdesetih godina prošlog veka. O avanturi našeg mališana „preko bare“, pisali smo u jednom i još jednom nastavku, i ti tekstovi su za najtopliju preporuku. 

U današnje vreme, odnosno još iz doba kada je Yugo bio noviji model, na našim prostorima se lome koplja da li je to bio dobar automobil ili baš i nije. Ameri su ga odavno stavili na listu najgorih automobila ikada. Postavlja se pitanje, da li je to tako kako to vide Jenkiji?!

Što se naše redakcije tiče, smatramo da nije. Neke od nas, tačnije naše porodice i dan-danas Yugići služe odlično. Sa nama će se verovatno složiti i jedan dragi „Amerikanac“ sa ovih prostora (reklo bi se da je iz Republike Bosne i Hercegovine).

Naime, on je jedan Yugo uspeo da startuje „iz prve“ nakon celih 15 godina „ležanja“ u pustinji. Da ne pričamo previše i ne pobrajamo koji su zahvati bili nužni kako bi se to ostvarilo, pogledajte oba video klipa, pa prosudite sami.

AutoRepublika

(21175)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

4 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Bungi

Kralj je! 😀

kola

jugisa gvx sa egr om i dvogrlasem za ameriku specijal edicija. sta ovi voze ulicom to tamo cesto ima a ovde bi bio odma uapsen i sankcionisan.

Izmenjeno 3 godine pre od strane kola
Zoca

Cuveni kanal „VOJNIK SFRJ“. Moj tast ,ljubitelj oruzja mi je pre par godina pokazivao kakav arsenal od oruzja ovaj lik ima..Prosto da uzviknes GOD BLESS AMERICA.P.S.Nije Jugic bio ni upola toliko los ….da ne citiram Prljavce.

Yankee

Tip ima dobar kanal, posebno kad spopada zene.