1. Home
  2. Video
  3. BMW Serije 3 G20 – stigli i zvanični snimci (video)
BMW Serije 3 G20 – stigli i zvanični snimci (video)
2

BMW Serije 3 G20 – stigli i zvanični snimci (video)

507
2
Podelite sa prijateljima:

BMW-ova pres služba radi odlično svoj posao. 

Za razliku od predstavljanja Z4 koje se razvlačilo više meseci, a ako se uzme u obzir i konceptualna varijanta onda je taj proces trajao i više od godinu dana, kod Serije 3 sve je to bilo mnogo suptilnije, originalnije i upečatljivije! „Trojka“ se pojavila u Parizu i može se reći bila je i ostala glavna vest sa ovog Salona automobila.

Više o novoj Seriji 3 možete pročitati ovde.

Pogledajte snimke nove bavarske uzdanice:

(507)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
J4ZZ3R

Izgleda lepo, ali meni je i prethodna trojka izgledala odlicno, jedino je enterijer delovao malo zastarelo.

Na ovoj mi se dopada guza, pre svega zbog svetala u obliku hokejaske palice jos sa 3d efektom… Napred mi je malo messy, isuvise linija, lomova, hroma, a i sa strane mi je ona radtopljena bocna linija pri dnu praga nije bas jasna…

Enterijer mi je klasu bolji od prethodnog

Musa

Nema nista bez svabe!