1. Home
  2. Video
  3. Carbuyer iskritikovao Škodu Kodiaq vRS (VIDEO)
Carbuyer iskritikovao Škodu Kodiaq vRS (VIDEO)
0

Carbuyer iskritikovao Škodu Kodiaq vRS (VIDEO)

795
0
Podelite sa prijateljima:

Britanski Carbuyer nije imao u svom testu reči hvale za Kodiaq vRS. 

Preskup, to je reč kojom je prezenterka Carbuyer-a, Džini Bakli, opisala najmoćniju verziju češkog krosovera. Bakli bi izgleda nekako i „svarila“ ostale mane koje mu je pronašla, ali je cena isuviše visoka za njen kriterijum.

Ipak, nije sve tako crno. Ističe se da je Kodiaq u vRS varijanti veoma privlačan automobil kao i da je očuvana prostranost unutar kabine koja krasi i običnu izbedbu Škodinog SUV-a. Osim toga, pohvaljen je i kvalitet celokupne izrade ovog modela koji je na visokom nivou.

Džini Bakli posebno je kritikovala „lažni“ dvostruki završetak izduvne cevi, kao i „klepetanje“ dizel motora pri nižoj brzini pogotovo prilikom vožnje u gradu.

Ono što je britanskoj voditeljki najviše zasmetalo jeste cena koja iznosi 43.000 funti, dok je voženi primerak bio još skuplji, 45.000 funti. Za Carbuyer je Kodiaq Sportsline, koji je ujedno 5.000 funti jeftiniji, daleko bolji izbor.

Pogledajte ceo video za sve detalje:

 

 

(795)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments