1. Home
  2. Vesti
  3. Slupala tuđi Aston Martin Vanquish i pobegla s lica mesta
Slupala tuđi Aston Martin Vanquish i pobegla s lica mesta

Slupala tuđi Aston Martin Vanquish i pobegla s lica mesta

316
0
Podelite sa prijateljima:

Osoba ženskog pola čiji identitet nije otriven se nalazila za upravljačem egzotičnog automobila Aston Martin Vanquish sa V12 motorom, čija cena dostiže sumu od blizu pola miliona američkih dolara. Međutim, njen doživljaj za volanom se neslavno završio, odnosno dama se „zakucala“ u stubić na tramvajskoj stanici u australijskom gradu Melburnu. Prema izjavama očevidaca, ona je napustila mesto događaja bez vidnih povreda, dok je vlasnik britanskog automobila ostao zaglavljen na suvozačkom sedištu.

Lokalna policija je pokrenula ofanzivu u cilju pronalaženja ženske osobe koja je uzrokovala udes i na tako bizaran način napustila mesto nesreće. Prema izjavama koje su se mogle čuti iz policijskog odeljenja zaduženog za istočni deo Melburna, udes se dogodio u ulici Elizabeth u gluvo doba naći. Službenici veruju da se automobil sudario sa stubićem neposredno nakon skretanja iz susedne ulice.

Kada je policijska patrola stigla na mesto udesa, vozača nije bilo, dok je mladić star 27 godina, ostao zarobljen u vozilu, bez mogućnosti da ga napusti. Nakon sprovođenja najhitnijih radnji, propisanih protokolom, nakon udesa, momci u plavom su fotografisali oštećeni Aston Martin Vanquish. Na osnovu onoga što se da videti na slikama, može se zaključiti da se automobil kretao nesrazmerno brzo u datim okolnostima.

Poseban stres je pretrpeo prednji kraj ultra luksuznog automobila, Ono što bi mogao biti najsrećniji ishod se tiče eventualno izolovanog oštećenja prednjih struktura na karoseriji (prednjeg branika, veznog lima, haube…), ali bez ugrožavanja pogonske jedinice i pratećih sklopova. Udareni Aston Martin je morao biti odšlepan s lica mesta, jer očigledno u voznom stanju nije bio.

Sudeći po tome da je policija preko društvenih mreža pozvala građane da pomognu, osumnjičeno lice ženskog pola je i dalje u bekstvu, u trenutku pisanja ovog izveštaja.

Inače, Aston Martin Vanquish pokreće motor sa 5,9 litara zapremine razbacane na 12 cilindara, postrojenih u „V“ rasporedu. Takav „stroj“ proizvodi 565 konjskih snaga. Nažalost, o preciznijem stepenu oštećenja vozila nismo uspeli da „iščačkamo“ informacije na internetu, ali je sigurno da će podosta novca trebati da bi se ovakav četvorotočkaš vratio na ulice u punom sjaju.

AutoRepublika

(316)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments