1. Home
  2. Vesti
  3. Ovo je prvi tizer za novi Ford F-150
Ovo je prvi tizer za novi Ford F-150
0

Ovo je prvi tizer za novi Ford F-150

227
0
Podelite sa prijateljima:

Ostalo je manje od sedam dana do premijere nove generacije američkog bestselera, pikap kamioneta Ford F-150, a to će se prema planu desiti 25. juna, to jest narednog četvrtka. AutoRepublika je do sada nekoliko puta izveštavala o onome šta možemo da očekujemo, kao što je bio slučaj i u februaru kada je novitet „uhvaćen“ bez kamuflaže, a nekoliko meseci kasnije je potvrđen i hibrid.

Američki proizvođač vozila je sada prikazao i prvu zvaničnu fotografiju, koja ilustruje siluetu prednjeg dela vozila s upaljenim dnevnim LED osvetlenjem. Na globalnu mrežu je procurila još jedna informacija i to po pitanju enterijera. Naime, po prvi put od osamdesetih godina prošlog veka, zadnja sedišta će se moći kompletno spustiti, čime bi se praktično dobio krevet u zadnjem delu kabine.

Ford se odlučio za ovaj potez nakon što su istraživanja pokazala da veliki broj vozača putuje širom cele Amerike i nekada žele da „dremnu“ na par sati i pri tom nije im u interesu da traže (i naravno plaćaju) motel.

Prototip maskirni primerak nove generacije pikap kamioneta Ford F-150

Kao i u prošlosti, ponuda će se zasnivati na verzijama pogonjenim s nekoliko atmosferskih i turbo benzinaca, i to u konfiguraciji sa šest i osam cilindara, jednim dizelom, a kasnije i hibridom i električnim modelom. Tu će biti i izbor tri različite vrste putničke kabine i dve dimenzije prikolice, kao i bogata oprema – od osnovnog i radničkog XL modela, pa sve do onih premijum kao što su Limited i Premier.

U svakom slučaju, AutoRepublika će vam doneti detaljan izveštaj naredne sedmice, odnosno onda kada usledi zvanična promocija, tako da ostanite uz nas.

AutoRepublika

(227)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments