1. Home
  2. Hedonizam & Adrenalin
  3. Impresivna kolekcija automobila Džejmsa Hetfilda frontmena benda Metallica (VIDEO)
Impresivna kolekcija automobila Džejmsa Hetfilda frontmena benda Metallica (VIDEO)

Impresivna kolekcija automobila Džejmsa Hetfilda frontmena benda Metallica (VIDEO)

4.39K
3
Podelite sa prijateljima:

Frontmen čuvenog benda Metallica, Džejms Hetfild, poseduje impresivnu kolekciju automobila.

Kao što je poznato, Papa Het je veliki automobilski entuzijasta. Garaža i prostorija za svirku su njegova dva omiljena mesta za obitavanje, a u automobilskom svetu je poznat po jedinstvenoj kolekciji jedinstvenih automobila.

Prošle godine, Hetfild je donirao deo kolekcije Petersen Automotive muzeju, uključujući modele poput Jaguar Black Pearla iz 1948. i Lincoln Zephyra Voodoo Priest iz 1937.

Petersen Automotive muzej je nedavno podelio minidokumentarac na svom YouTube kanalu. U opisu videa stoji sledeće: „Hetfild posmatra automobile na isti način na koji vidi muziku: kao formu slobode i izraza koji perenosi strast svog kreatora.

AutoRepublika

(4386)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Yankee

Prelep Lincoln Zephyr.

S mile

Bese neka vest skoro sa Zephyrom….. Bio i ostao prelep

Yankee

Prosle godine je donirao 10 auta iz svoje licne kolekcije za Peterson muzej, medju njima je bio i jedan Zephyr.

https://autorepublika.com/2019/09/12/gitarista-metallice-donirao-deset-automobila/