1. Home
  2. Hedonizam & Adrenalin
  3. Upoznajte najjeftiniji „Bentley“ GT Cabriolet na svetu (GALERIJA)
Upoznajte najjeftiniji „Bentley“ GT Cabriolet na svetu (GALERIJA)

Upoznajte najjeftiniji „Bentley“ GT Cabriolet na svetu (GALERIJA)

12.99K
1
Podelite sa prijateljima:

Želeli ste da posedujete Bentley? Ovo je vaša šansa! 

Napisani uvod kao da je izašao iz usta nekog prodajnog savetnika. No, činjenica je da se pred vama nalazi jedinstven primerak „Bentley“ automobila.

Po celom svetu poput pečuraka posle kiše niču stručnjaci za preradu automobila, odnosno oni koji umeju da od „babe naprave devojku“. Takvi eksperti bave se sa manje ili više uspeha transformisanjem manje poželjnih ili možda čak i dosadnih automobila u luksuzne modele. Ili im je makar cilj da oni podsećaju na takve prestižne automobile.

Ipak, uzorak koji je pred nama je odličan primer kako sve to može fino da izgleda kada posao obave pravi ljudi. Eksterijer replike je odlično iskopiran i malo toga odaje njegovo pravo poreklo. Bočne „suknjice“, kao i zadnji odbojnik i difuzor znak su oštrom oku da se radi o replici.

Iako se kod većine ovakvih kopiranih vozila vlasnici ni ne bave enterijerom, ovaj automobil je izuzetak. Onaj ko je video originalni Bentley Continental GTC momentalno će prepoznati da je u pitanju kopija, ali ko to nije video mogao bi poverovati da je ovo „original“.

Vidimo da se vlasnik potrudio i oko centralne konzole, kao i sedišta koja imaju dijamantski patern kada je u pitanju štep, kao i Bentley oznake. Osim toga, presvučena su i dvobojnom kožom.

Na kraju, sigurno se pitate koji automobil je osnova ove transformacije? U pitanju je Chrysler Sebring koji raspolaže sa 200 konjskih snaga, odnosno daleko manje od onog modela koji imitira.

Ovaj automobil prešao je 96.600 kilometara i njegov vlasnik ga prodaje putem sajta mobile.de. Cena vozila je 17.950 evra.

AutoRepublika 

(12993)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Bungi

Za jednu kopiju ovo je odlično.Ipak, unutrašnost vapi za skupljom kožom i jednim dobrim majstorom za drvene aplikacije.Ručica automstskog mjenjača, ručne kočnice i navigacija ne mogu da ostanu ovakve. Imam utisak da se vlasnik istrošio finansijski i iscrpio psihički tokom ove prerade.