1. Home
  2. Life
  3. Dizajn
  4. Alfa Romeo Giulia u imaginarnom karavanskom izdanju
Alfa Romeo Giulia u imaginarnom karavanskom izdanju
5

Alfa Romeo Giulia u imaginarnom karavanskom izdanju

2.22K
5
Podelite sa prijateljima:

Bilo bi lepo da italijanska marka zaista i plasira ovakav model.

Alfa Romeo muku muči sa lošom prodajom. Mala gama i nedostatak popularnih SUV modela neki su od brojnih problema brenda sa Apeninskog poluostrva.

O Giuliju u karavanskoj verziji se retko govori, i očito je da rukovodstvo italijanske marke nema želju da plasira ovakav automobil . Razlog je verovatno strah od “kanibalizacije” odnosno da se ne ugrozi prodaja Stelvija.

Ipak, činjenica je da postoje delovi sveta u kojima bi ovakav karavan bio poželjno vozilo. Ovde pre svega mislimo da zemlje Centralne Evrope gde su pomenuta vozila poprilično popularna.

Verujemo da bi Giulija u ovom praktičnijem ruhu našla put do mnogo kupaca, pogotovo zbog podatka da su i modeli 156 i 159 imali karavanska izdanja.

Elem, na priloženim renderima možemo videti jedan predivan automobil. Opšta estetika Giulije u sedan varijanti nije nimalo narušena, a dizajner Sugar Chow, odlučio je da njegov imaginarni model bude u Quadrifogglio verziji.

Aktraktivnosti ne nedostaje, pored četvorostrukih završetaka izduvnih cevi, velikog panoramskog staklenog krova vidimo i tamni difuzor, što sve doprinosi visokom nivou atraktivnosti.

Da li će Alfa Romeo zaista plasirati karavansku Giuliju, ostaje da se vidi sredinom naredne godine. Za tada je zakazana restilizacija za ovaj model, te je to idealna prilika da se gama obogati sa još jednom verzijom.

AutoRepublika

Foto – Sugar Chow 

(2224)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

5 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Don

Nije los prijedlog, čak sta vise….samo bez ove notorne gluposti o kanibalizmu. Naime, karavan nije suv, suv ima svoju publiku, karavan svoju, alfa bi idalje imala dva modela u prodaji samo bi krug kupaca bio proširen, alfa nema para tj centrala im ne da, a zašto, to je već drugi problem. Kako vi nikad ne spomenete kanibalizam kad je, evo recimo, vw u pitanju koji ima sve x4,dakle 25 osnovnih modela x4? Hoćeš golf, al imaš i A4,Leon,octaviju..neg se tu navuče marketinški štos o „svakome po nešto“, „bogatiji materijali i više tehnike“. Ukratko i slikovito, govno ne zovete govnom iako… Pročitaj više »

moron

Prelepa.
Greh je što ovako nešto nikada nije i napravljeno. Siguran sam da bi u Evropi prodaja karavana bila veća od prodaje sedana.

kola

od kad je korona napala alfe se manje kvare hehe

moron

Trenutno ne postoji brend čija se kola kvare. Na žalost.

Mrale

Kako ide golf četvorka? Jel ti pali check engine lampicu? Jbg biće bolje sa peticom kad kupiš…. Nego nikako da joj cena padne na 1200 evri