1. Home
  2. Life
  3. Dizajn
  4. Tjunirana Multipla je i dalje odvratna
Tjunirana Multipla je i dalje odvratna
6

Tjunirana Multipla je i dalje odvratna

2.86K
6
Podelite sa prijateljima:

Ovaj automobil je jednostavno nepopravljiv. 

Okej, za početak valja priznati da nije sve u izgledu. Multipla je imala svoje prednosti. Za početak. šestosed koji je bio kompaktnih dimenzija. Sa malim prepustima bila je veoma laka za parkiranje, a zbog kockaste forme unutar kabine bilo je izobilje prostora.

Još jedna prednost Multiple bili su JTD motori, koji su tada bili najbolji dizel agregati koji su se mogli naći na tržištu.

Međutim, ako nekoga upitate za najružniji automobil koji je video, velikoj većini na pamet odmah pada Multipla. Mada, ako ćemo istini za volju, bilo je tokom istorije i ružnijih modela, no ovaj Fiat je poprilično zastupljen kod nas pa nam previše „bode oči“.

No, Multipla sa priloženih fotografija je na svu sreću samo imaginarna. U pitanju su digitalni renderi dizajnera Rostislava Prokopa.

Koliko god se neko trudio, Multipla ne može pobeći od svog nesvakidašnjeg izgleda.

AutoRepublika 

(2855)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

6 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
DOn

i on sebe zove dizajnerom?

Dikh tu kava

Ne samo ova Skleroza, svaki ovako seljački „tjunirani“ auto je vanserijski odvratan. Ako postoji neki klub najvećih mrzitelja ovog tjuninga, rado ću plaćati članarinu. Najviše što mogu da podnesem je onaj decentni američki custom, koliko to decentno uopšte biti može.. A Multipla, šta reći. Imam ortaka koji ga ima na metan, i kune se u njega. Ali njemu da daš i Hotdogomobil na CNG, kovao bi ga u zvezde. Par puta sam se vozio Multipla taksijem, uvek mi se iz neobjašnjivih razloga povraćalo. Simpatični su mi uvek bili komentari kako je super jer je različit..

Aleksandar Grbic

Hahahahahha objasnio

s mile

Originalna Multipla je valjano praktičan auto, možda ružan, ali praktičan, ova kreacija…. nije ni praktična.

moron

Vozio sam se par puta u taxiju multipla. Ja pozadi udaram glavom o plafon. Neverovatno. Veoma neobična postavka unutrašnjeg rasporeda.

Vladimir

Avangardni auto koji se jedino može porediti sa čuvenom Reno četvorkom . Auto nije nimalo ružan, lepota je u oku posmatrača.Ko je vozio ovakav auto tek može mnogo šta o njemu dobro reći. Auto je zamišljen kao panoramski gradski taxi, vrhunski osmišljen i multi praktičan.
4 metra, dugačak, 6 mesta komotnih a ne dečijih u gepeku,, na metanu potrošnja na sto 3,5 e. sa autonomijom prko 500 km, extra pregledan, zar je Londonski taxi lep auto ….I da slažem se Audi A5 ili Opel Insignia su lepši automobili…