1. Home
  2. Hedonizam & Adrenalin
  3. Tjuning
  4. Upoznajte ABT RS6-R, savršeni karavan!
Upoznajte ABT RS6-R, savršeni karavan!
0

Upoznajte ABT RS6-R, savršeni karavan!

3.89K
0
Podelite sa prijateljima:

Tjuning kuća ABT ne prestaje da iznenađuje sa svojim fenomenalnim proizvodima, a najnoviji dodatak je prerađeni RS6 Avant. 

ABT u saopštenju za javnost navodi da im je bilo zadovoljstvo da rade na ovakvom automobilu, jer je sam RS6 Avant bio idealna baza za dalji razvoj i unapređivanje.

I krajnji proizvod mogao bi se samo opisati kao savršeni karavan i nikako drugačije. Naravno, ABT je počeo sa radom od pogonske jedinice koja sada isporučuje značajno više snage nego stadardni model. V8 agregat radne zapremine 4 litra sada isporučuje 740 ks i 920 Nm, što je 140 ks i 120 Nm više nego kod fabričkog izdanja.

Ovakvo uvećanje snage odrazilo se naravno povoljno i na performanse. Ionako potentni RS6, sada u tjuniranoj varijanti obavlja sprint do 100 km/h za 3,2 sekunde, što ga stavlja rame uz rame sa brojnim superautomobilima!

ABT je dodatno poradio na ogibljenju i izduvnom sistemu, a promene su najlakše uočljive kada je reč o vizuelnom nastupu ovog fantastičnog karavana.

Tjunerska kuća postavila je napred suptilni spliter, novu masku hladnjaka, dok su na bokovima vidljive „suknjice“. Na zadnjem delu vozila dominiraju četvorostruki završeci izduvnih cevi. Ono što se ne može promašiti kod ovog transformisanog automobila jesu masivni točkovi od 22 cola.

Naravno, do izmena je došlo i unutar samog vozila. ABT je upotrebio pregršt delova od karbona i aluminijuma, što čitavom enterijeru daje poen više na polju luksuza.

Najavljeno je da će ABT napraviti svega 125 primeraka modela RS6-R.

AutoRepublika 

(3890)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments