1. Home
  2. Vesti
  3. Ronalda opet povezuju s kupovinom ekskluzivnog Bugattija
Ronalda opet povezuju s kupovinom ekskluzivnog Bugattija
0

Ronalda opet povezuju s kupovinom ekskluzivnog Bugattija

2.49K
0
Podelite sa prijateljima:

Fudbalska zvezda Kristijano Ronaldo će se uskoro obradovati jer se na njegovu adresu sprema isporuka jednog od ukupno deset proizvedenih primeraka veoma prestižnog četvorotočkaša s oznakama Bugatti Centodieci. Model je razvijen od strane kuće specijalizovane za proizvodnju hiperautomobila u čast 110. rođendana marke.

Oni koji redovno prate zbivanja u nama najmilijoj industrijskoj grani, svesni su činjenice da je Bugatti na prošlogodišnjoj Nedelji automobila u Montereju prikazao spektakularni Centodieci za koji je najavio da će biti ponuđen po ceni od 8 miliona evra, i to neto od bilo kakvih poreskih opterećenja.

Tako postavljena prodajna cena je iz konkurencije za kupovinu eliminisala 99,9% ljubitelja automobila, ali svakako ne i Kristijana Ronalda kome su „jake“ noge donele puno novca i šansu za razbacivanjem istog.

Više izvora je prenelo ovu vest, to jest da se Portugalac jednostavno zaljubio u ovaj automobil, posebno zato što je očigledna njegova veza sa starim EB110 iz devedesetih godina prošlog veka.

Uprkos relevantnosti prenosilaca informacija, kao medija, ovu vest treba primiti s dozom rezerve jer je svojevremeno objavljeno da će Ronaldo kupiti i primerak modela Bugatti La Voiture Black koji je prikazan prošle godine na Salonu automobila u Ženevi, i to po ceni od 11 miliona evra. Ta informacija se pokazala u stvari kao dezinformacija, što je vrlo brzo razjasnio i sam glasnogovornik francuske marke.

To nam svakako ne smeta da se podsetimo da Centodieci koristi najsnažniji ikada proizveden motor Bugattija od 1.600 konjskih snaga. Cilindara je ukupno 16 a postavljeni su u W rasporedu. Svaki od njih poseduje radnu zapreminu od pola litre. Pride, potpomognuti su s četiri turbo kompresora. Centodieci ubrazava iz mesta do “stotke” za 2,4 sekunde.

AutoRepublika

(2490)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments