1. Home
  2. Vesti
  3. Rovan Atkinson prodaje svoj Mercedes-Benz 500 E (GALERIJA)
Rovan Atkinson prodaje svoj Mercedes-Benz 500 E (GALERIJA)
3

Rovan Atkinson prodaje svoj Mercedes-Benz 500 E (GALERIJA)

14.34K
3
Podelite sa prijateljima:

Britanski glumac ponudio je na aukcijsku prodaju svog primerak fantastičnog Mercedesa 500E W124 iz 1993. godine.

Atkinson je već prodao jedan ovakav automobil, ali sive boje, te se nameće pitanje, koliko primeraka uopšte poseduje? Odgovor je nemoguće dati, ali ostrvski mediji govore da je reč o četiri vozila.

Ipak, sam glumac ističe da mu je ova plava boja omiljena kod Mercedesa 500 E. Konkretan primerak ima pređenih 179.625 kilometara, a veći deo svog života proveo je u Japanu, sve do 2015. godine kada je stigao u Veliku Britaniju.

Ovaj model naravno koristi 5,0-litarski V8 agregat, koji isporučuje 326 konjskih snaga. Fabrički podaci kažu da je automobil u stanju da izvrši sprint do 100 km/h za 5,5 sekundi, dok maksimalna brzina iznosi 260 km/h.

Aukcija Atkinsonovog vozila održaće se za vikend, ali se veruje da će automobil dostići visoku cenu, upravo zbog činjenice da je jedan period bio deo velike kolekcije poznatog glumca.

AutoRepublika

(14344)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Yankee

Koliko puta je bio slupan? 😉

D_C

Ima nade posto je samo 5 godina bio kod njega a imao 4 komada istovremeno. Mozda nije stigao da ga vozi 🙂

Матори

Погрешан је податак о убрзању. од 0-100 km/h је 6,1 s.