1. Home
  2. Vesti
  3. Chevrolet osvežio model Traverse za 2021. godinu
Chevrolet osvežio model Traverse za 2021. godinu
0

Chevrolet osvežio model Traverse za 2021. godinu

197
0
Podelite sa prijateljima:

Veliki krosover Traverse je jedan od najvećih uspeha za Chevrolet. Od kada je debitovao pre jedanaest godina, prodaja je postepeno rasla, sve do visokih 147.122 isporučenih jedinica u 2019. godini, što je bilo dovoljno za drugo mesto u klasi. Veliku ulogu u tom uspehu je igrao i podatak da je tradicionalni prodajni lider Ford Explorer imao problema sa proizvodnjom nove generacije, a to verovatno zna i sam Chevrolet.

Iz tog razloga, javnosti je predstavljena osvežena verzija koja je originalno trebala debitovati na Salonu automobila u Njujorku. Međutim, kako je on (koron)odložen, zvanične slike i informacije su postavljene na internet.


U svakom slučaju, izmene za 2021. godinu su uglavnom kozmetičke prirode i izvršene su sa ciljem da približe Traverse ostalim, svežijim modelima kompanije. To se posebno odnosi na prednji deo vozila, gde se ističu poveći branik i maska hladnjaka. Na taj način krosover više izgleda kao pravi terenac, barem sa stilske strane.

Chevrolet Traverse High Country

Dnevna svetla su sada izvedena u punoj LED tehnologiji, dok se poveći farovi nalaze u donjem delu branika. Na taj način Chevrolet je pratio strategiju koju je ispromovisao hvaljeni model Blazer. Poslednje pomenuti krosover je je debitovao s gotovo identičnim dizajnom pre otprilike godinu dana.

2021 Chevrolet Traverse Premier

Iz kompanije kažu da su spremili novi dizajni felni i određene hromirane detalje čak i za jeftinije pakete opreme, ali zvanične slike pokazuju samo skuplje verzije High Country i Premier. Enterijer je obogaćen 8,0-inčnim monitorom gde su Apple CarPlay i Android Auto opcije konektivnosti sada deo standardne opreme.

Chevrolet Traverse High Country

Chevrolet obećava da su sva tri reda sedišta komotnija pošto je udobnost bila jedna od ključnih kritika kupaca u prošlosti. Očekuje se i bogata oprema bezbednosne opreme sa ciljem da Traverse dobije maksimalne ocene u testovima sudara.

Po pitanju mehanike ponuda startuje sa 2,0-litarskim benzincem sa 257 konjskih snaga, a on je dostupan samo sa pogonom na prednje točkove. Oni koji žele prenos sile na podlogu putem sistema 4×4, moraće da se opredele za 3,6-litarski agregat sa 310 „konja“. U oba slučaja menjač je devetostepeni „automatik“.

Chevrolet Traverse High Country

Osveženi Chevrolet Traverse stiže u izložbeno-prodajne salone na jesen po početnoj ceni od 30.995 američkih dolara.

AutoRepublika

(197)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments