1. Home
  2. Sport
  3. F1
  4. Otkazana trka Formule 1 u Australiji
Otkazana trka Formule 1 u Australiji
4

Otkazana trka Formule 1 u Australiji

246
4
Podelite sa prijateljima:

Izgleda da ni svet Formule 1 nije pošteđen posledica širenja koronavirusa. Posle dugog većanja i polemike odlučeno je da se ovogodišnja trka u Australiji otkaže.

Ova vest nam dolazi svega nekoliko sati nakon što je ekipa McLarena saopštila da neće učestvovati u trci s obzirom da je jedan član njihovog tima pozitivan na virus. Sve veći broj timova je nakon toga vršio pritisak na čelnike Formule 1 tako da je ovakav rasplet situacije donekle i očekivan, da ne kažemo razuman. Kako će se situacija dalje odvijati ostaje da se vidi. Ranije ove nedelje saopšteno je da će se trka u Bahreinu voziti bez prisustva publike, sada neće biti iznenađenje ukoliko se i ta trka otkaže ako se situacija sa pandemijom COVID-19 ne smiri.

Za sada možemo samo da čekamo saopštenja čelnika Formule 1 da bi znali kako će se odvijati ovogodišnji šampionat.

AutoRepublika

Dušan Topić

(246)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

4 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Renault Terminator

Idioti!!!!

BojanNeki

Kad je za nekog mudra oduka idiotska onda šta reći.
Balkanjerosi u akciji.

xtrimi

Nemam ništa protiv odluke. Imam protiv toga da se otkaže 4h pre početka. Niko od čelnika ne živi u buretu.
Ali sponzori i pare izgleda nemaju razuma.
Tako da jesu idioti sa te strane.

don

Kako virusa nema u Rusiji i njenim satelitima ?