1. Home
  2. Life
  3. Dizajn
  4. DS vas poziva da glasate o izgledu savremenika modela SM
DS vas poziva da glasate o izgledu savremenika modela SM
0

DS vas poziva da glasate o izgledu savremenika modela SM

496
0
Podelite sa prijateljima:

Jedan od dragulja istorije Citroëna, model SM ove godine slavi pedesetu godišnjicu od premijere koja je upriličena 10. marta 1970. godine, na Salonu automobila u Ženevi. U tu čast, prestižna marka DS će predložiti nekoliko stilskih studija koje će biti stavljene na javno „onlajn“ glasanje kako bi bila doneta odluka o tome koja je kreacija najpoželjnija. Svi su izgledi da će ova priča ostati u virtuelnom domenu, odnosno da se ne radi o prethodnici serijske proizvodnje legendarnog sedana.

Svi su izgledi da bi Francuzi odali posebnu počast Citroenu SM i na samom Salonu automobila u Ženevi, da on nije otkazan iz opravdanih razloga. Onda, s druge strane, pitanje je da li bismo imali ovu internet anketu u kojoj će biti predstavljeno šest dizajnerskih studija iz DS-a.

Prvi krug glasanja će se odnositi na opredeljenje između dva kupeolika sedana koji će siluetom podsećati na kultni SM. Glasanje je počelo juče, dok će se nastaviti u četvrtak, a onda i 14. marta. Finalna faza glasanja nastupa 16. marta i odvijaće se na zvaničnim stranicama koje na društvenim mrežama održava kompanija DS Automobiles (Facebook, Twitter, Instagram).

Pored mogućnosti izbora između ponuđenih rešenja, poklonici francuske marke će biti u prilici i da prilože svoje radove.

„Pobednička stilska rešenja u svakom duelu će se kvalifikovati za narednu fazu glasanja, gde će praktično, deljenja objave na društvenim mrežama biti od presudnog značaja. Glasači će tako doći u priliku da osvoje litografiju osmišljenu i potpisanu od strane kreatora. Publika je pozvana da podeli i svoje radove putem društvenih mreža uz obavezno pozivanje na @DS_Official and # SM2020, u komentarima“, objavio je DS.

Nažalost, iz kompanije nisu govorili o eventualnoj serijskoj verziji pobedničke kreacije, što je čini ekstremno malo verovatnom, kao što smo u uvodu i napomenuli.

AutoRepublika

(496)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments