1. Home
  2. Vesti
  3. Uživo – premijera BMW i4
Uživo – premijera BMW i4
0

Uživo – premijera BMW i4

344
0
Podelite sa prijateljima:

Nemački proizvođač će sa početkom u 8:15 zvanično predstaviti model i4, doduše još uvek u konceptualnoj formi. 

Dakle, na serijski primerak čekaćemo još neko vreme, tačnije do 2021. godine kada bi BMW trebalo da prikaže automobil namenjen serijskoj proizvodnji.

Od i4 se očekuje mnogo, jer su slični automobili postali mnogo popularni kada je reč o EV modelima. Ono što je BMW povrdio to je da će ovaj koncept koristiti bateriju od 80 kWh što će mu omogućiti da po jednom punjenju pređe više od 600 kilometara.

BMW i4 raspolaže sa 523 ks i to mu omogućava ubedljive performanse. Tako ovaj automobil ubrzava do 100 km/h za približno 4 sekunde, dok je maksimalna brzina ograničena na 200 km/h.

Nakon što je korona virus otkazao Salon automobila u Ženevi, nemačka marka odlučila je da konceptualni model predstavi digitalnim putem.

Premijeru uživo možete pratiti na linku ispod.

(344)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments